- Poruka
- 10.864
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hahahah , a i mi Vulkanci znamo za bon-ton![]()

čaškate se kad vas niko ne vidi
nego meni taj svrab sumnjiv![]()

cao drustvo,
sta se radi u kafani

Pa svrab kao i svaki drugi , bar mi to zovemo svrabom kod nas, sad ne znam kako vi to definisete, valjda bi trebalo da bude isto , osim ako nije neki nesporazum sa tim zemaljskim terminima![]()

Dzaba pricam , nema mi Tesse, ona mi ovde jedina veruje![]()

cao drustvo,
sta se radi u kafani

je l' me neko spominjao?![]()
![]()

Pozdrav...
Ispituje se poreklo i priroda svraba... kod jednog vanzemaljca.
- - - - - - - - - -
Štucaš već tri sata i sada si se tek setila da pitaš ko te spominjao...![]()
![]()
uja svima
je l' me neko spominjao?![]()
![]()

A u kom predelu tela najviše svrbi![]()
Pa u tom predelu tela sam bas golicljiv, nemoj da me podsecas , odmah pocnem da se smeskam
Mislim da je vreme da legnem valjda cu sutra stici da pojasnim malo detaljnije nasu ekstraterestijalnu anatomiju .Pa sad si nasla da me branis kad me ispitali uzduz i popreko
Pa u tom predelu tela sam bas golicljiv, nemoj da me podsecas , odmah pocnem da se smeskam
![]()
Mislim da je vreme da legnem valjda cu sutra stici da pojasnim malo detaljnije nasu ekstraterestijalnu anatomiju .

Ako voziš ovako bicikl, sve te posle svrbi!![]()
uja svima
![]()
Moram ja Blankeda da odbranim!![]()
Pogledajte prilog 322728

Eto a svima je razlog bio ispred nosa
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa sad si nasla da me branis kad me ispitali uzduz i popreko
![]()
Mislim da je vreme da legnem valjda cu sutra stici da pojasnim malo detaljnije nasu ekstraterestijalnu anatomiju .

Ako voziš ovako bicikl, sve te posle svrbi!![]()
uja svima
![]()
Moram ja Blankeda da odbranim!![]()
Pogledajte prilog 322728

![]()

Ma ja Blanked imam u tebe poverenje...![]()
Ja znam da ti možeš i sa 3 da se rveš ako treba istovremeno!![]()
msm...jel' sam ovo dobro rekla!![]()

Da bi ga podrobno ispitala, moraš ostati nasamo sa njim u kafani... Tek tada se ispoljavaju simptomi...viš' kako te branim...ja znam da vi svemirci sve radite naopako!
![]()
pa eto, zato svrbi!![]()

Zdravo tesa
A od čega Blankića braniš![]()

Kako od cega , od zlih jezika, Tessa je tu da odbrani moju cast , posto me ona vrlo dobro zna, i ja imam poverenja u nju.
U kom predelu , pa stomak valjda , bas sam tu golicljiv , valjda alergija neka na nervnoj bazi , pojma nemam, mozda zbog klime![]()
obično mi kažu da mi je jezik sladak a ti eto da je zao 
malo sam zbunjen jel svrab uzrok ili posledica rvanja![]()
Pa vidis sad si me bas uhvatio u razmisljanju , valjda bi trebao da bude kao neki indikator al pojma nemam cega , ova cim videla pobegla![]()
Ko zna mozda neka neizleciva bolest a da ja to i ne znam., sta mi je Tesso reci mi molim te , da nije nesto neizlecivo ?![]()