Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo za nas dve
slika.jpg

i meni se ovo sviđa :flert: ima li za mene?
Pa podelite.
Da ti kažem za šolju da će se udaš i ako se udaš će imaš troja deca. Ima da budu dva muška i jedno žensko. Muž neće da te bije al će da te vara. Zato ćeš ti njega da biješ i on će da se smiri. Onda će da živite dugo srećno i zadovoljno.
Eto sestro sve sam ti rekla a ti ako nema da platiš daj jednu repku pa da idem dalje da gledam. :ceka:

Pa podelite.
Da ti kažem za šolju da će se udaš i ako se udaš će imaš troja deca. Ima da budu dva muška i jedno žensko. Muž neće da te bije al će da te vara. Zato ćeš ti njega da biješ i on će da se smiri. Onda će da živite dugo srećno i zadovoljno.
Eto sestro sve sam ti rekla a ti ako nema da platiš daj jednu repku pa da idem dalje da gledam. :ceka:

vecic ja sam mislio da si profesionalac........ hvala puuuuno na onoj poslastici:zag:

Pa podelite.

Au seko, šta mi ti nabaca ovaj urok, rekla sam nešto lepo a ovo nije baš lepo, kakvo šamaranje, varanje, auuuuu :fdlan: e onda ću da razbijem šolju! :lol:

Naravno da ću ti platim repku bila istina ili ne :P

Naravno da će on podeliti poslasticu za mnom, nadam se da neće se ljutiti, možda je želeo sve da pojede! ;)

Poslednja izmena:
Profesionalac gledanja u šolju haha ha. Ja čak ni kafu ne pijem.:rotf: Možda bi jedino mogla da probam sa glumom

neznam dal vestice piju kafu , al valjda bi trebalo da znaju da proricu sudbinu:D
hvala ti sto me nisi ponudila kafom nego onimmmmm drugim ne pijem je i ja

mudro zboriš, niko ne pije kafu, tako da onaj ko pije za mnom, možda ima šanse da nas spoji. ;)

- - - - - - - - - -

pa tako prosli put kad sam probao cokoladu doslo mi da se ljubim pa ne preporucujem da se zamazes previse

nisam ja baš gladna za čokoladom, dovoljan mi je jedan griz i ulepša mi dan, toliko. :zper:

Profesionalac gledanja u šolju haha ha. Ja čak ni kafu ne pijem.:rotf: Možda bi jedino mogla da probam sa glumom

neznam dal vestice piju kafu , al valjda bi trebalo da znaju da proricu sudbinu:D
hvala ti sto me nisi ponudila kafom nego onimmmmm drugim ne pijem je i ja
Ja sam neki izrod od veštica, nisam zla, ne umem da gledam u šolju ni kuglu. Ma zna se da ću promeniti prezime pa ode i ovaj avatar, zato mi moći nisu nikakve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back