gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Uja svima
vidim da je veselo ovde 
Hoćemo li se skupiti sada?
vidim da je veselo ovde 
Hoćemo li se skupiti sada?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim da je veselo ovde 

Nešto se danas zatajilo, sredina nedelje, a i neki pištolji se pokazivali pa oterali goste. Naći će se valjda hrabri.Uja svimavidim da je veselo ovde
Hoćemo li se skupiti sada?![]()

Nešto se danas zatajilo, sredina nedelje, a i neki pištolji se pokazivali pa oterali goste. Naći će se valjda hrabri.![]()
a to oružje smo bacile u Dunav, pa pa...i idemo dalje....a i biće nas skupa, jedan po jedan.....Muški sigurno gledaju utakmicu, pa će se pojaviti kasnijeMa eto ja i ti smo hrabrea to oružje smo bacile u Dunav, pa pa...i idemo dalje....a i biće nas skupa, jedan po jedan.....
![]()
Muški sigurno gledaju utakmicu, pa će se pojaviti kasnije
Evo za nas dve
![]()

samo reci šta voliš da čuješ, sve ću da ti kažemAjd da ispijemo lagano pa da vidimo šta će nam kafe lažu.![]()
Slobodno se pridruži, evo šta imamo za tebezavidim vam devojke,, bas uzivate u toj kafi, kako ste samo mirne![]()
samo reci šta voliš da čuješ, sve ću da ti kažem

Slobodno se pridruži, evo šta imamo za tebe
![]()
ima li za mene?ma slaži sve, samo da bude lepo![]()
i meni se ovo sviđaima li za mene?
Pa podelite.i meni se ovo sviđaima li za mene?

Pa podelite.
Da ti kažem za šolju da će se udaš i ako se udaš će imaš troja deca. Ima da budu dva muška i jedno žensko. Muž neće da te bije al će da te vara. Zato ćeš ti njega da biješ i on će da se smiri. Onda će da živite dugo srećno i zadovoljno.
Eto sestro sve sam ti rekla a ti ako nema da platiš daj jednu repku pa da idem dalje da gledam.![]()

Profesionalac gledanja u šolju haha ha. Ja čak ni kafu ne pijem.vecic ja sam mislio da si profesionalac........ hvala puuuuno na onoj poslastici![]()
Možda bi jedino mogla da probam sa glumomIma kafe evo stižeIma li jos te kafe!?![]()
lazi me nezno i lagano
govori tiho samo
zensko je srce poput svile tanano
nije bitno sto tvoje lazi znamo
lazi ne prestaj
nek tvoj glas mi zaliva srce samo
- - - - - - - - - -
mozemo da delimo ali ne odgovaram za posledice![]()

Profesionalac gledanja u šolju haha ha. Ja čak ni kafu ne pijem.Možda bi jedino mogla da probam sa glumom
neznam dal vestice piju kafu , al valjda bi trebalo da znaju da proricu sudbinu
hvala ti sto me nisi ponudila kafom nego onimmmmm drugim ne pijem je i ja
Pa podelite.
Da ti kažem za šolju da će se udaš i ako se udaš će imaš troja deca. Ima da budu dva muška i jedno žensko. Muž neće da te bije al će da te vara. Zato ćeš ti njega da biješ i on će da se smiri. Onda će da živite dugo srećno i zadovoljno.
Eto sestro sve sam ti rekla a ti ako nema da platiš daj jednu repku pa da idem dalje da gledam.![]()
e onda ću da razbijem šolju! 

Kako je lep stih
Nisam znala da si romantik!
Auuuu, o kojim posledicama ti pišeš?![]()
Profesionalac gledanja u šolju haha ha. Ja čak ni kafu ne pijem.Možda bi jedino mogla da probam sa glumom
pa tako prosli put kad sam probao cokoladu doslo mi da se ljubim pa ne preporucujem da se zamazes previse

Ja sam neki izrod od veštica, nisam zla, ne umem da gledam u šolju ni kuglu. Ma zna se da ću promeniti prezime pa ode i ovaj avatar, zato mi moći nisu nikakve.Profesionalac gledanja u šolju haha ha. Ja čak ni kafu ne pijem.Možda bi jedino mogla da probam sa glumom