Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta sam ja sve pila u ovim kafanama na svaštari i ostala živa... Pa neće me valjda onda ta njena pića ubiti. :lol:

Kada smo preživeli mi preživećeš i ti :lol: Ona voli u svako piće da ubaci krilca od slepog miša
raz_131.gif

Nemo' places , svidja mi se , saliJo sam se malo , nego mi nije jasno zasto me svi zovu tim mikro imenima :rotf:

Oćeš da ti kažu razlog z:mrgreen:

Pogledajte prilog 317634
Ne smem, Blankicu je tek prvi put....msm. da sluzi! :lol:

Onda u redu, pusti ga malo da predahne, pa ga sutra pozovi na popravni. :lol:

- - - - - - - - - -

Nego sta mlada u srcu bre! :rtfm::lol:

Naravno, ko jebbe šta kaže krštenica. :lol:

- - - - - - - - - -

Kada smo preživeli mi preživećeš i ti :lol: Ona voli u svako piće da ubaci krilca od slepog miša
raz_131.gif

Ih pa i to sam ja svojevremeno pila, na filozofiji, čini mi se. I vidiš, još sam živa i delimično normalna. :lol:

Onda u redu, pusti ga malo da predahne, pa ga sutra pozovi na popravni. :lol:

Naravno, ko jebbe šta kaže krštenica. :lol:

Ih pa i to sam ja svojevremeno pila, na filozofiji, čini mi se. I vidiš, još sam živa i delimično normalna. :lol:

:zurka: Moram da pustim malo muzike ne vredi...totalno sam posizela od cedjene narandze! :lol:

- - - - - - - - - -

Vala si savladala taj Češki ko da ti je maternji :zcepanje:

Uz tvoju pomoc i cuda se desavaju! :zcepanje:

:zurka::zurka::orkestar::ortakinje:

O Boze, nek neko drugi pusta muziku! :lol: Gotovi ste ako ja krenem! :lol:

z:poz: Vulkanac,viš' kako oni vode računa o higijeni a higijena je pola zdravlja :zskace:z:lol:

Nego sta :rotf:

:mazi: Sledeći put će biti bolje i sigurno ćeš i više uživati. :mrgreen:

:

Iskreno se nadam, mada u redu je meni je bitno kao pocetniku da se ja dokazem svojim uslugama, a kasnije kada se u hoodam u posao mogu da zanovetam z:p

- - - - - - - - - -

Oćeš da ti kažu razlog z:mrgreen:

Ma znam nisam glup, aludiraju na duzinu mojih usiju, nisam ja naivan, samo se pravim da ne primecujem z:hm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back