Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče ...... eto i mene
3475455770.gif.pagespeed.ce.6UiHighDmn.gif

z:poz: Jorgic. bacaj neki sok od sargarepe ili neki onako sumnjiv i zelen! z:)

:uja: Tessice

Više vas ne uslužujem, za to imate konobara...ja u prolazu :zper:

POzdrav, pozdrav :lol:
Hahaha oo pa napredujemo. :p

Da budes malo sa nama? Hmmm :think: Ovo mi zvuci kao da mi je neko dosao u posetu , dok lezim u bolnickom krevetu :rotf:

Pozdraaaaaaav, pa di si ti? Još nisi otiš'o a lepo ti je ovde na Zemlji? :lol:

Ja malo u prolazu i budem vaš gost, čujem konobar dobro zauzeo kafanu ;)
U bolničkom si krevetu, el ti trebaju banane i novine sa Vulkana da mi pošalju preko teleportacije a možda i :cvet:?

Dobro veče ...... eto i mene
3475455770.gif.pagespeed.ce.6UiHighDmn.gif

Гогили на облачићу јаше
и слатко крилцима маше! :zag:

- - - - - - - - - -

Pa znam da si se omrsila nego sam hteo da kaz.. ............. hmmm samo sekund, a kad si se to omrsila? :huh:

Тачно време више није битно! :manikir:

- - - - - - - - - -

:uja: Tessice

Više vas ne uslužujem, za to imate konobara...ja u prolazu :zper:

U bolničkom si krevetu, el ti trebaju banane i novine sa Vulkana da mi pošalju preko teleportacije a možda i :cvet:?

Он је здрав ко дрен z:mrgreen: мени требају те воћке! z:lol:

Мораће онда Бланкић да смути један воћни коктел! :lol:

Pa evo mene, di s' ti :p Nisam, jos uvek sam ovde , pokvarila nam se lampica za ulje, pa smo prolongirali boravak :p

Jao to je tako lepo od tebe, a znas ti da meni niko nikada nije poklonio cvetje z:cry:

Pa evo mene, di s' ti :p Nisam, jos uvek sam ovde , pokvarila nam se lampica za ulje, pa smo prolongirali boravak :p

Jao to je tako lepo od tebe, a znas ti da meni niko nikada nije poklonio cvetje z:cry:

Ma eto bila na kraćem odsustvu tu amo pa nisam stigla na vašu žurku....e mislim da ćeš ostati ovde trajno jer mi nemamo takvu zamenu za tu lampicu, nego radi li ta teleportacija?
aa.gif.pagespeed.ce.R08hpsI422.gif

Čast mi je da sam ti poklonila takvo lepo cveće, a mogu i celo brdo ako oćeš. :D

I gde je sad konobar kad sam ja došla da pijem? Niste valjda otpustili Dejana? :huh:

Ma jok, ja samo ovde honorarno. Tacnije na praksi sam. :p

Ma eto bila na kraćem odsustvu tu amo pa nisam stigla na vašu žurku....e mislim da ćeš ostati ovde trajno jer mi nemamo takvu zamenu za tu lampicu, nego radi li ta teleportacija?
aa.gif.pagespeed.ce.R08hpsI422.gif

Čast mi je da sam ti poklonila takvo lepo cveće, a mogu i celo brdo ako oćeš. :D

Ma ima bre kod Kineza 100% , nego me mrzelo danas da idem :rotf:

Brdo? Pa ne znam ,nemoj, sramota me malo, sta ce reci narod :prstic:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back