Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče ljudi! :cao:

Nabavila sam nam nešto novo za kafanče.. :rumenka:

popust-kupon-pola-cene-nargila-arapska-kafa-nargila-caffe-bar9.jpg
Vece.
A kakav je duvan unutra? :prstic:

Onaj od kog otpadaju obrve... :zper:

Znaci domatji z:mrgreen:

Ništa, sve je bilo uobičajeno ...

Zar i medju vanzemaljcima postoji velika ljubomora :trlja:

Pa Klingonci kazem ti , vrlo zaguljena rasa, kompleksi i emotivna nestabilnost prosto izvire iz njih, takva im je genetika valjda, pojma nemam , skupljaju se tu na jednom pdf-u, ali dobro , drzim se. z:cry:

Pa Klingonci kazem ti , vrlo zaguljena rasa, kompleksi i emotivna nestabilnost prosto izvire iz njih, takva im je genetika valjda, pojma nemam , skupljaju se tu na jednom pdf-u, ali dobro , drzim se. z:cry:

Ma ko će popamtiti sve vas a da vas ima dosta ima vas. Eno ga jedan marsovac na religiji šeta :eek: valjda je pobožan z:mrgreen:

Bitno je da si ti dobar, barem si sebe tako predstavio :lol:

Ma ko će popamtiti sve vas a da vas ima dosta ima vas. Eno ga jedan marsovac na religiji šeta :eek: valjda je pobožan z:mrgreen:

Bitno je da si ti dobar, barem si sebe tako predstavio :lol:

Pa cim se neko predstavi u finom izdanju , taj mora da je dobar z:p

Ma jok,takvi su skoro bezopasni,dok Klingonci nemaju vanzemaljske avatare , izuzetno su dobro kamuflirani , mislim da ni oni sami nisu svesni svojeg porekla, z:mrgreen:

Pa i to sto kazes :lol:

Oblak kao prevozno sredstvo,jao Kupidone, Kupidone, odma' sam te prepoznao z:mrgreen:

Ta sam
3475455770.gif.pagespeed.ce.6UiHighDmn.gif

Došla sam da vam unesem malo ljubavi e sad pripazite se nikad se ne zna koga će da strefi
raz_058.gif

Hvala i tebi i svima koji su se setili. :zag:
A tuga... Proći će valjda do jutra.
Laku noć. :bye:

Laku noć Heroina :cao:
Ujutru kada se probudiš valjda biće bolje ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back