- Poruka
- 1.772
Bolje je da mi kad kreneš kažeš u kom si vagonu pa da u Kolinu uskočim i izbacim te kroz prozor. Onda skočim za tobom i uštedimo jedno prepodne.![]()
uf, to može da ne valja, mrzovoljna sam kad me probude...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje je da mi kad kreneš kažeš u kom si vagonu pa da u Kolinu uskočim i izbacim te kroz prozor. Onda skočim za tobom i uštedimo jedno prepodne.![]()

Ja ću lagano da te spustim kroz prozor i da iskočim za tobom. Onda ću da te nosim do auta dok još spavaš. I dalje znaš.uf, to može da ne valja, mrzovoljna sam kad me probude...![]()

Ja ću lagano da te spustim kroz prozor i da iskočim za tobom. Onda ću da te nosim do auta dok još spavaš. I dalje znaš.![]()

Onda te vozim do kuće i uzimam ponovo u naručje i tako sve do prvog sprata. Onda dalje je lako. Otključam vrata i nosim te dalje a ti još spavaš. I dalje znaš.ne znam za dalje, moraćeš i to da mi objasniš...![]()

Onda te vozim do kuće i uzimam ponovo u naručje i tako sve do prvog sprata. Onda dalje je lako. Otključam vrata i nosim te dalje a ti još spavaš. I dalje znaš.![]()

Spůuštam te u krevet da dospavaš san.pitala bih te sad opet šta dalje, ali neću ipak ovde u kafani...![]()

Vrabac Stonekako sam srecna sto mi se roditelji tako nezno voleVrabac Stone

ja sutra rano ustajem i idem da vozim roške ceo dan... Znala sam da ides cim sam danas ovde cula za dogadjanje.Drzim ti palceve,mama budi najbolja.ja sada idem kod cika Pijaniste da recitujemo,pevamo i placemo.sutra dođi malo ranije ovde, mi sad idemo već na spavanje...ja sutra rano ustajem i idem da vozim roške ceo dan...
![]()
Ne brinite to je normalno u ovakvoj noci uz sum talasa i casu crnog vina
laku noc,budite dobri doci cu ranije

ja sam Dragiša...izvolte...![]()
.O Dragiša ljubim ti brkove, mal sam nastran..

...pa sad...na koje brkove mislis?![]()

, propustila sam jedno 7-8 strane min.
, čudo
, šta se radi ?