- Poruka
- 4.399
Lepo je čuti. A još kad je istina zvuči kao pesma.naravno, to je najvažnije... pa makar i bila laž...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo je čuti. A još kad je istina zvuči kao pesma.naravno, to je najvažnije... pa makar i bila laž...![]()
Lepo je čuti. A još kad je istina zvuči kao pesma.![]()

A jesi li ti bila u Kuli?a da li je istina?![]()

Onda valjda znaš odgovor na gornje pitanje.![]()
i opet bih išla tamo...![]()

Onda valjda znaš odgovor na gornje pitanje.
A imaš li pasoš? Kula, Kolin, dodje mu skoro isto.![]()

Pa za Kulu imaš prevoz a za Kolin voz pa mu opet dodje isto.ne znam ja ništa, ali verujem...
i da, to je skoro pa isto... Kula je na oko 100km od mene, a Kolin samo za jednu nulu više...![]()
Pa za Kulu imaš prevoz a za Kolin voz pa mu opet dodje isto.![]()

Znači ne gine ti put. Samo je daljina pitanje.da, to je previše sličnosti da bi bila slučajnost...![]()

Znači ne gine ti put. Samo je daljina pitanje.![]()

...ceo grad smrdi na pecenu papriku.

Samo da ne promašiš stanicu. Da mi se negde ne zagledaš kroz prozor.ma daljina nije problem... bitno je da ja krenem... i posle ne stajem dok ne stignem do cilja...![]()

kako bre može da ti smrdi hrana...?????![]()

Samo da ne promašiš stanicu. Da mi se negde ne zagledaš kroz prozor.![]()

Poslednja je Prag. A tamo se izgubiš na Glavnoj stanici. Imaš nekoliko spratova i destinacije Sever, Istok, zapad....problem može da nastane jedino ako budem zaspala u putu... ovako neispavana bih spavala do poslednje stanice, sve dok me ne izbace napolje...![]()

znači ne smrdi kad jedeš...![]()
Poslednja je Prag. A tamo se izgubiš na Glavnoj stanici. Imaš nekoliko spratova i destinacije Sever, Istok, zapad....
Ponesi telefon da te probudim u Pardubicama.![]()

...ne smrdi.To kao i karfiol,ukusan a smrdi dok se kuva.
Je l peces ti papriku?

ponedeljak popodne...kod sveki...![]()
Bolje je da mi kad kreneš kažeš u kom si vagonu pa da u Kolinu uskočim i izbacim te kroz prozor. Onda skočim za tobom i uštedimo jedno prepodne.ma najbolje je da me ti onda čekaš tu na poslednjoj stanici... teško da bi me telefon probudio...![]()
ponedeljak popodne...kod sveki...![]()
...a je l moze da se ispeku recimo samo 4-5 komada?