Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pocetnice, ILKE ti je neki stari njihov drug koji je malo nestasan pa ga chas vidis, chas ne vidis ili vidis u nekoj novoj reinkrenaciji. Nekima ga nije tesko prepoznati al' ja nisam medju tima pa ti ne mogu precizno reci u kom je obliku sad! Mislim da je reinkrenirao u nekog Bana i da teeesko banuje i merachi!!!
Duska i Boris su u nekoj setnji zajedno 100%, jer je velika slucajnost da ih oboje istovremeno nema, ako nisu sa Sonjom na US-u...
Za Sonju i Borisa ne brigam al' bez Duske crkosmo gladni!!!

Slazem se sa tobom...Dukice vracaj se pocrkacemo od gladi a i:sad2:sto vas nema.
Za pocetnike, sto se Ilketa tice (zadnja saznanje), radi skripter sporta na TV Krsti,
specijalnost STADION kako smiriti huligane:rotf::rotf::rotf:malo teze ali ima punu
podrsku admini, modovi i ostali:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Arvena, na koju legendu mislis? On je ko kameleon tu i tamo svugde ga ima...tesko ga prepoznati...moje poslednje
saznanje postao je skripter na TV Krsti:hahaha:

Pa osim na legende Borisa i Duskicu nasu domacicu, mislim i na Ilketa...
Rasulo nam se kafance, ja sam skribomanka, jednostavno moram da kuckam, moram da svratim u kafance, znate kako je kad se pise knjiga, mora se malo i boemisati.

I hoce li ta kisurdaca tamo vec jednom stati!

Navijao sam za obadvojicu ali ako hocemo objektivno, Nole ima daleko vise sansi da pobedi Federer-a.
Sutra se nadam da ce imati bolji dan i vratiti Svajcarca tamo gde i treba biti, iza njega:D
Pozdrav imate od mog drugara Ilkea;)

:D

Danas u 18:00 casova je prvo polufinale, Nole i Federer, a posle njih igraju Nadal i Marej.
Pozdavljam sve koji su na temi.
Treba puno dobrih vibracija veceras Noletu, pa - hajde da ih saljemo
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ :) :) :)
Pozdrav za sve, Dusku, Borisa, Ilkea :bye: :bye: :bye:
:kiss:

Poslednja izmena:
Ljudi moji, pa ja ne znam kako se ovo moze gledati.
Izgleda da je Federer konacno nasao resenje za naseg Noleta.
Nole jednostavno ne moze da mu se suprotstavi.
Mnogo mi je zao sto ovog gledam, jer Novak ovo nije zasluzio da mu se desi.
Nekako bih prezivela da ga bilo ko drugi pobedi, samo ne Federer.
Nemam reci da iskazem svoja osecanja.
A sve ide onako kako ne bi trebalo po Noleta.
Ali to je jednostavno tako, malo sreca, malo snalazljivost, malo vise tenisa u nogama i to je to.

I da vas podsetim sta sam rekla, da ce zavrsni Novakovi mecevi pocinjati u ranim poslepodnevnim satima i eto, bila sam u pravu.
A to se desava redovno u poslednje vreme.
I eto... drugi set je poveo sa dva nula u setovima.
Novak nema resenja za Svajcarca.
Servis, ritern, manjak strpljivosti, odlican Federer na drugoj strani koji ima opet svoj dan, i to je to.
Mislim da je ovaj mec zavrsen.
:(
Federer je ubedlivo bolji i tu se nista ne moze.
Ovo se ne moze stici.
Tako mi je zao. Zasluzio je Novak da osvoji i ovaj turnir, ali... ovaj nece.

Poslednja izmena:
Ja nisam verovala da ce se Novak vratiti i rekoh na ATP temi da me je sramota zbog toga.
Novaku svaka cast, nemam reci, nemam komentar, jos sam u soku, toliko preokreta, ne mogu da verujem da se vratio u mec i pobedio Svajcarca.
Ono bas ``per aspera ad astra``...
Mnogo se stidim zbog svojih osecanja, nisam imala dovoljno vere u njega, a on je cudo, on je hrabar, on je borac, to je i pokazao.
A publika! O njoj necu reci ni reci. Jer to ne zasluzuje.
Mislim da je Duska bila na Tenisu, sve bi mi bilo lakse...
Nemojte da se ljutite na mene, molim vas, sve koji ovo citate.
Finale, finale, finale, u ponedeljak... Endi ili Rafa.

Ja nisam verovala da ce se Novak vratiti i rekoh na ATP temi da me je sramota zbog toga.
Novaku svaka cast, nemam reci, nemam komentar, jos sam u soku, toliko preokreta, ne mogu da verujem da se vratio u mec i pobedio Svajcarca.
Ono bas ``per aspera ad astra``...
Mnogo se stidim zbog svojih osecanja, nisam imala dovoljno vere u njega, a on je cudo, on je hrabar, on je borac, to je i pokazao.
A publika! O njoj necu reci ni reci. Jer to ne zasluzuje.
Mislim da je Duska bila na Tenisu, sve bi mi bilo lakse...
Nemojte da se ljutite na mene, molim vas, sve koji ovo citate.
Finale, finale, finale, u ponedeljak... Endi ili Rafa.

Ja se ljutim. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back