Pozdrav za Fillea!
U pravu si za ``jacinu u glavi``, to sto Novak ima - ima retko koji teniser. Pa ne bi bio broj jedan!
Ne panici kada je najvaznije, to je i pokazao sinoc, mogao je ranije da zavrsi mec, da mec ne ode u taj brejk, ali dobro, ziv je covek, malo se opustio, malo nedostatak koncentracije, malo nedostatak mrvice srece i odose njih dvojica u taj brejk.
Bilo je uzbudljivo, mislim da je to mala rec, ne znam, meni je bilo strasno tesko da gledam produzetak posle 6-6, ali ipak je stabilniji i bolji teniser pobedio.
Ne zelim da umanjim vrednost Huana Monaka kao tenisera, zaista me je na ovom Mastersu prijatno iznenadio svojom igrom.
Bio je posebno nadahnut susretom sa Noletom, to se i videlo. Hvala mu za dobar mec, jer za dobar tenis je ipak potrebno dvoje tj. dvojica nadahnutih i dobrih tenisera, a njih dvojica su to bila sinoc.
Cestitke No1etu i puno srece sa Marejem koji se nije ni dobrano oznojio u Majamiju, koliko sam cula, tamo ima kucu, pa je i bukvalno na domacem terenu.
No1etu samo treba hladna glava, dobar prvi servis, a moze i drugi, dobra igra sa osnovne linije i malo srece.
Nervira me to sto su ih stavili da igraju u 13,00 h po njihovom vremenu, ali dobro, sta sad da se radi. Ali, ipak je to musko finale, valjda su hteli da izadju u susret Evropljanima, samo mi to pada na pamet, jer se finale jednog Mastersa ipak igra u kasnijim casovima. Mogli su npr. da zakazu mec za 15,00 casova ili cak 16,00, to nama Evropljanima ne bi smetalo, a sve poradi toga da se No1e sto vise odmori posle polufinalnog okrsaja.