ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Иначе што се тиче ове наступајуће генерације младих делим мишљење Тзарево да су бољи од оних које је имао Федерер. Тенис је од тога времена напредовао за најмање 2 левела.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сраман наслов и још срамнији текст у обради Нолетових "љубимаца". Замисли: "Рекао ми Ђоковић"
Ja sam mislio da smo ovo vec apsolvirali!? Vidite li datum?

https://www.alo.rs/sport/tenis/novak-dokovic-navijac/317784/vest
Ko li je ovo bio. Sigurno nije niko od ovih sa foruma.![]()
Дуле, ниси ми набројао те страшне тенисере које је Федерер имао пре него су се пођјавила ова двојица. Агаси и Сампрас су већ били готово пензионисани. Федерер није имао никакву конкуренцијуКолико су његови конкуренти освојили ГС? Ноле и Надал су имали најјачу конкуренцију у историји.
Надал за конкуренте има Федерера, Новака и Марија. ( 41 ГС укупно) Ноле има Федерера, Надала и Марија (43 ГС укупно). Какве везе има да ли је неко млад или стар? А немој да заборавиш да су ова четворица које сам ти набројао "криви" што ни један млади није освојио ни један ГС. Дуле, не може још увек нико да се појави јер су Ноле, Рафа и Роџер вансеријски тенисери, нешто најбоље што је свет до сада имао.
![]()
Jos nema linka pa "mora" ovako:
NOVAK! U finalu razneo Federera, Eurosport rezultat vodi kao 6:0, 6:1, na kraju su morali da TEŠE Švajcarca!
Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. Tako bar smatraju ljubitelji "belog sporta".
Naime, "Eurosport" je sproveo anketu među svojim čitaocima o tome koga oni smatraju najboljim igračem u istoriji.
Napravljen je "kostur" od osam igrača iz Open ere, a pristiglo je 900.289 glasova, javlja agencija Srna.
Na kraju, u finalu, kao pobednik je izašao naš Novak Đoković, koji je uslovno rečeno savladao Rodžera Federera. I to prilično ubedljivo jer je pomenuti kanal rezultat saopštio na sledeći način:
"Glasanje je završeno u četvrtak uveče. Novak Đoković je uzeo lavovski deo pomenutih glasova, pa bi u teniskom smislu moglo da se kaže da je rezulat bio oko 6:0, 6:1".
Najbolji srpski sportista je pre toga u četvrtfinalu pobedio Roda Lejvera, a u polufinalu Amerikanca Pita Samprasa, koji mu je u mladosti bio idol.
"Eurosport" je na kraju pokušao da uteši Švajcarca.
"Federer sigurno nije previše zabrinut. Sasvim smo sigurni da je potrebno mnogo više od ovoga da bi se osvajač 20 grend slem titula 'narogušio'", prenosi B92.
Pomenuti kanal će anketu sprovesti i kada su teniserke u pitanju, a glasanje će trajati od četvrtka do nedelje.
Ma kako da ne. Po mojim podacima koji poticu iz "dobro" proverenih izvora (uvek sam prvi obavesten o takvim stvarima) u glasanju je ucestvovao 321.321 Kinez pa je rezultat vise nego diskutabilan. U stvari vise je nego jasan. Njih 86.5% je glasalo za Noleta tako da Federer nije imao nikakve sanse.

Sad kontriraš sam sebi. Kao najvećeg konkurenta Federeru postavljaš Nadala. Pa taj Nadal je i dan danas konkurent i Federeru i Noletu. Kako to da je u vreme Federera bio konkurent a sada u vreme Noleta nije? A Nole ima i jednog i drugog a ti kažeš da je konkurencija nikakva. Ne razumem tu politiku.![]()

Бугарски тенисер Григор Димитров поздравио је Ђоковићеву иницијативу да организује Адриа тур.„Хвала што сте дошли у великом броју, знам да влада велико интересовање за ове момке што су дошли први пут у Србију. Као играч и као домаћин се осећам срећно и задовољно што имам прилику да их дочекам у Београду и да сви учинимо да се они осећају добродошли“, рекао је Ђоковић на конференцији за медије.
Дуле, Надал је увек Надал. Само је Ноле увек за степен већи Ноле. Сваке године. И не заборави да је и Ноле имао кризу због Мазгова Гуруа и повреде лакта. Иначе, онајк Надал је редован муштерија бико Нолету док је био "онај Надал" Код Федерера је само за нијансу лакши случај због година. Иначе видиш ли ти да су обојица тренутно Други и Четврти играч планете а умешао се и Аустријанац, жутокљунац. И ти кажеш: "Никаква конкуренција" ЈебигаДуле.
Иначе, Федерер је гро својих ГС освојио кад му Надал још није био конкурент.![]()
Ubi ga Krajinović