ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
A istina je da je 2003 imao i NADALA koji je tada imao 16 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A istina je da je 2003 imao i NADALA koji je tada imao 16 godina.
Evo ti jedan odgovor od teniske legende:Sve mozes da vidis u postu #15.589. Moj odgovor Tzaru.
https://twitter.com/thefield_in
https://twitter.com/thefield_in/status/1268198151216922630
“Everybody says Federer is the greatest player of all time, but he’s not even the second greatest player of all time," said Pat Cash https://scroll.in/field/963659/not-even-second-greatest-of-all-time-cash-takes-swipe-at-federers-record-against-nadal-djokovic …
Not even second greatest of all time: Cash takes swipe at Federer’s record against Nadal, Djokovic
Against Nadal, Federer has won only 16 out of 40 games while Djokovic had a slender 27-23 advantage against the Swiss ace.
scroll.in
https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1268198151216922630
Pricam ti pricu. Sta oni znaju.

Горнји пост те демантује. И ја лично. "Најбољи свих времена" којиу има негативан скор међусобних сусрета са обојицом из највеће тројке свих времена.Dule molim te, vezano za video koji sam postavio... Kao prvo nisam ga tražio, već ga je youtube sam ponudio. To je bio potreban, ali ne i dovoljan uslov za stavljanje tog videa na naš forum.
Dakle, zamolio bih @Dule25 i @Илке da pogledaju ponovo i pažljivo video: Agassi vs Federer. Taj video je u slavu Rodžerovu. Taj video posvećujem Duletu25, Mačkoniju, Gold Rogeru, Jahveu i svim ostalim Federerovim navijačima. Slava gospodinu Federeru, čovjeku koji je i dalje po brojevima najbolji teniser svih vremena.
Горнји пост те демантује. И ја лично. "Најбољи свих времена" којиу има негативан скор међусобних сусрета са обојицом из највеће тројке свих времена.

1. Ако ико поставља видеа онда је то Сибирски. Иначе, иде реплиука на реплику јер је то форум. На свим форумкима се то ради. То је суштина постојања свих форума.ИЛКЕ, molim te, imam puno posla jutros. Moraću zvati stranca da pomogne. Sipate žestoko ta videa i replike na repliku. Vas dvojica ste divni ljudi. Zato ću, zato što Vas izuzetno poštujem, eskivirati čitati šta ste jedan drugom pisali. Ali Ilke zamolio bih te da ponovo pogledaš video Agassi vs Federer. Ti si napisao neistinu. Nije Andre razbio Rodžera. Pogledaj taj video do kraja, pa ćeš vidjeti ko je koga razbio.
Sve mi se čini da ću, pravde radi, početi na ovom forumu da pišem u Federerovu korist. Dule najbolje zna (a ja tek mali dio) da se ovaj pdf jako ogriješio o gospodinu Federeru.
I iznad svega, zašto? Iz sveg srca vapim zašto? Elem, zašto niko ništa ne piše o Rafaelu Nadalu? Čovjek je trenutno drugi igrač svih vremena. Sa tendencijom da postane G.O.A.T. U čemu je fora, pa vas on nimalo ne zanima?
Znači, pravde radi, od danas okrećem ploču. Molim samo bez vrijeđanja, argumentovano, bez ružnih smajlija. Danas je 06.06.2020. Vidite li kako je lijep datum?![]()

1. U pravu si.1. Ако ико поставља видеа онда је то Сибирски. Иначе, иде реплиука на реплику јер је то форум. На свим форумкима се то ради. То је суштина постојања свих форума.
2. Па ја сам и погледао видео до краја и видео да га је Агаси победио 3:1 у сетовима. Дакле, разбио га. Не знам шта ти на том видеу видиш као крај.
3. Ми не пишемо о Надалу јер није у сфери нашег интересовања.
1. U pravu si.
2. U pitanju je nesporazum. Gledao sam highlights nekog drugog meča u kojem je Rodžer dobio Andrea i htio sam da okačim video iz tog meča. Znači, moja greška.
3. Od danas Rafael Nadal postaje najveća sfera mog interesovanja. Vi pišite vašu sferu (a ja ću vas, kao moderator, nadzirati), ja ću pisati svoju. Mene mogu nadzirati njih četvero koji su viši rang od moderatora. Pozivam Kiki da mi se pridruži u istinitom prikazivanju lika i djela gospodina Rafaela Nadala.
Pricam ti pricu. Sta oni znaju. Pa jel` da?
Igrao u najslabijoj konkurenciji. Od kada je stupio na scenu nije se pojavio ni jedan mladi igrac koji nesto vredi, a oni su najopasniji. Kod Federera "samo" tri?!
Ilke hvala ti sto si podrzao (lajkovao) moj post. Znaci u vezi tog posta u svemu se slazemo.
Bas si objektivan. Od kad je Nole dosao na prvo mesto skoro 10 godina nije se jos pojavio ni jedan mladi igrac da nesto valja, a oni su najopasniji. Federer je odmah imao trojicu mladih lavova sto znaci da je igrao u najjacoj konkurenciji, konkurenciji koju njih trojica nikad nisu i nece imati.
Kad odmah. Kad jos nisu imali ni licnu kartu. Naosvajao se on GS-ova dok oni nisu stasali.
Jasno je da je Novaku bilo mnogo teze. TrebaLo je da igra protiv Federera koji je bio broj jedan u to vreme, sa citavom masinerijom iza sebe i protiv dvojice vrsnjaka iz mnogo vecih teniskih drzava i ekonomija, sa mnogo vise novca, sponzora i sa mnogo boljim uslovima nego sto ih je Novak imao.
https://www.kurir.rs/sport/tenis/3476525/jelena-jankovic-tenis-dubaji-adria-tour-novak-djokovic
JJ se vraca na teren posle 3 godine. Igrace miks sa Novakom protiv Olge i Zikija.
Колико су његови конкуренти освојили ГС? Ноле и Надал су имали најјачу конкуренцију у историји.
Надал за конкуренте има Федерера, Новака и Марија. ( 41 ГС укупно) Ноле има Федерера, Надала и Марија (43 ГС укупно). Какве везе има да ли је неко млад или стар? А немој да заборавиш да су ова четворица које сам ти набројао "криви" што ни један млади није освојио ни један ГС. Дуле, не може још увек нико да се појави јер су Ноле, Рафа и Роџер вансеријски тенисери, нешто најбоље што је свет до сада имао.