Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG-07ffeb5502b356c05d8b4c5debf52edd-V.jpg

Teniseri besni: Mogli ste drugačije da nam javite!

Indijan Vels, jedan od najvećih teniskih turnira van Gren slemova, otkazan je zbog koronavirusa, a teniseri i teniserke uglavnom su ljuti zbog načina na koji su saznali, ali i zbog kasne odluke.

Indijan-Vels.jpg

”Šta je.. te”, napisala je belgijska teniserka Kirsten Flipkens na Tviteru i potom se obratila WTA: ”Zar nije najmanje što možete da uradite to da organizujete hitni sastanak sa igračima?”

Potom je i Sorana Kirstea potvrdila da je za odluku saznala preko Tvitera, a u sličnom tonu oglasio se i Dijego Švarcman.

”Bilo bi dobro kada bi ATP malo bolje komunicirao sa igračima u vezi sa odlaganjem turnira kada smo već svi na licu mesta. Saznati preko društvenih mreža ili WhatsApp-a nije baš najsrećnije”, napisao je Švarcman.

Denis Šapovalov napisao je da je potresen, a oglasio se i Rafael Nadal:

”Svi smo ovde i odlučujućemo šta je sledeće. Veoma sam tužan zbog svega što se šitom sveta događa. Nadam se da će vlasti uskoro naći neko rešenja. Ostajte zdravo i bezbedno”.

http://sportklub.rs/Tenis/Masters-1...-besni-Mogli-ste-drugacije-da-nam-javite.html

Nema svrhe da se brišu bodovi. . Ja mislim a kako će oni odlučiti, ne znam, da je najbolje rešenje zamrznuti bodove do sledećeg turnira. Zašto Tim da izgubi 1000 bodova kad nije ni mogao da ih brani? Ako bi uzeli hipotetički, da je turnir osvojio neko ko prvi put igra IW i skinu mu se bodovi ispada da nije ništa radio. Dobro mu ne uzmu i pare koje je zaradio. :sad2:

Nema svrhe da se brišu bodovi. . Ja mislim a kako će oni odlučiti, ne znam, da je najbolje rešenje zamrznuti bodove do sledećeg turnira. Zašto Tim da izgubi 1000 bodova kad nije ni mogao da ih brani? Ako bi uzeli hipotetički, da je turnir osvojio neko ko prvi put igra IW i skinu mu se bodovi ispada da nije ništa radio. Dobro mu ne uzmu i pare koje je zaradio. :sad2:

Stvarno nije fer ni prema kome da se bodovi skinu tek tako (Timu 1000, Federeru 600, Nadalu 360, ....) . Jedino kod Federera postoji jedna "sitna mala razlikica". On je od turnira odustao svojevoljno i pre nego se znalo da ce biti odlozen pa po tome prema njemu oduzimanje bodova ne bi bila nepravda.

Poslednja izmena:
Đoković se vratio u Evropu: Ne znam šta će se dešavati

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napustio je Sjedinjene Američke Države i vratio se u Evropu.

Novak-Djokovic

U ponedeljak je saopšteno da je zbog epidemije koronavirusa otkazan prvi Masters u sezoni - Indijan Vels. Iako još nije bilo zvanične potvrde, očekuje se da neće biti ni turnira u Majamiju.

U noći između srede i četvrtka predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da se ukida vazdušni saobraćaj između SAD i Evrope.

Najbolji teniser sveta i njegov tim poslednjim letom su se zaputili ka Starom kontinentu.

"Moj savet svim igračima koji su u Sjedinjenim Državama je da se vrate u Evropu. Ne znam kako bi turnir u Majamiju mogao da se igra u ovakvim uslovima. Ne znam šta će se dešavati u narednom periodu i kako bismo mogli da igramo tenis dok Svetska zdravstvena organizacija ne proglasi da je završeno stanje pandemije", rekao je Đoković, a preneli inostrani mediji.

Naredni turnir na kome bi trebalo da učestvuje srpski teniser je Masters u Monte Karlu.

Inače, u sredu se u Španiju vratio i drugi reket sveta Rafael Nadal.

http://sportklub.rs/Tenis/ATP/a326587-Djokovic-se-vratio-u-Evropu-Ne-znam-sta-ce-se-desavati.html

12.03.2020. • 08:23 12.03.2020. • 08:23 Srbija Danas

SPORT SE GASI: Obustavljena i ATP sezona!

Staje tenis.

Čelni ljudi ATP-a doneli su konačnu odluku, zbog pandemije koronavirusa obustavljena je sezona.

Dakle, nakon otkazivanja Indijan Velsa, ATP je rešio da otkaže i turnir u Majamiju, ali to nije sve. ATP je odlučio da se teniski mečevi ne igraju u narednih šest nedelja, odnosno do 26. aprila.

Pored Indijan Velsa i Majamija, biće otkazani još jedan masters turnir u Monte Karlu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back