Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=28&nav_id=1670545

Sta kaze Rodik o Novaku.

"Činjenica je da Novak protiv praktično svih igrača na svetu, protiv kojih je igrao više od par puta, ima bolji međusobni učinak, kao i protiv svih ljudi o kojima ovde pričamo. To je nenormalno"

"Imati bolji međusobni skor protiv Rodžera, Rafe i (Endija) Marija... Ako Novak bude imao i isti broj Grend slem titula, biće veoma teško 'kladiti' se protiv njega"

Frajer Djokovič. Na pomoc Srbsku poslal pořádný balík

27. března 2020 14:39 - Bělehrad/Praha
Mezi sportovní hvězdy pomáhající vlastními prostředky v boji s koronavirem se zařadil i tenista Novak Djokovič. Milion eur, tedy více než 27 milionů korun, věnoval rodnému Srbsku na nákup plicních ventilátorů a dalších zdravotních pomůcek. Již dříve podobnou sumu daroval ohroženým rodinám ve Švýcarsku Roger Federer, finančně se snaží pomoci třeba i Španěl Rafael Nadal.

Novak Djokovič poslal rodné zemi štědrý dar.

Frajer Djokovič. Na pomoc Srbsku poslal pořádný balík

27. března 2020 14:39 - Bělehrad/Praha
Mezi sportovní hvězdy pomáhající vlastními prostředky v boji s koronavirem se zařadil i tenista Novak Djokovič. Milion eur, tedy více než 27 milionů korun, věnoval rodnému Srbsku na nákup plicních ventilátorů a dalších zdravotních pomůcek. Již dříve podobnou sumu daroval ohroženým rodinám ve Švýcarsku Roger Federer, finančně se snaží pomoci třeba i Španěl Rafael Nadal.

Novak Djokovič poslal rodné zemi štědrý dar.

Šta vijest kaže za Federera i Nadala?

"Malo je verovatno da će se tenis igrati ove godine"

Direktor Australijan Opena Kreg Tili sumnja da će se tenis ponovo igrati u 2020. godini.

Kreg-Tili

Teniska sezona je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, a povratak na teren planiran je 8. juna.

"Malo je verovatno da će se tenis ponovo igrati ove godine", rekao je Tili.

"Naš sport zavisi od mogućnosti ljudi da putuju, a sumnjam da će uskoro moći da se kreće ko gde hoće. Sportovi koji mogu da se igraju na lokalu su u boljoj poziciji. Ali tenis će ponovo moći da se igra kada igrači budu u mogućnosti da putuju na turnire".

Očekuje se da tokom ove nedelje organizatori Vimbldona saopšte da li će otkazati ili odložiti turnir. Podsećamo, početak Rolan Garosa je pomeren za septembar, samo sedam dana posle završetka US Opena.

http://sportklub.rs/Tenis/ATP/a328133-Malo-je-verovatno-da-ce-se-tenis-igrati-ove-godine.html

"Svi će osetiti posledice – i oni što pišu istoriju, i oni što se bore da se prehrane"

Teniski stručnjak Tijeri Asijon govorio je o utcaju suspenzije sezone na članove "velike trojke".

19845614475e89fc9e701eb644965469_w640.jpg

Teniska sezona suspendovana je barem do 13. jula, verovatno i duže, a nedavno je zvanično otkazan Vimbldon.

Mnogi su taj turnir videli kao poslednju šansu da 38-godišnji Rodžer Federer osvojio još jednu Grend slem titulu.

"Mislim da je Đoković bio spreman da osvoji dva Grend slema ove godine. Nadalu je trebalo da pripadne Rolan Garos i ova situacija nije dobra za njih dvojicu", rekao je Asijon za "Express" i nastavio:

"Za njih je bitno da igraju slemove, pogotovo za Rafu i Đokovića US open i Rolan Garos".

Trener Rišara Gaskea i Žo-Vilfrida Conge veruje da je trenutni problem mnogo opširniji od borbe za najvećeg u istoriji.

"Posledice će se osetiti na svima, onima koji pišu istoriju i onima koji samo hoće da imaju da se prehrane. Za tenis je užasno to što se ne igra. Naravno, stvari u svetu su bitnije od tenisa, ali tenisu nije lako. Moguće je da nećemo igrati ni do decembra... Možda".

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2020&mm=04&dd=05&nav_id=1672751

U mom gradu nema korone. Svejedno izlazim iz kuće samo ako moram. Moje zanimacije: knjige, tv, internet, muzika. Pozdrav za Dušku i izdrži. :ok:
Kad u zivotu steknemo neke samo nama razumljive navike, kad smo razmazeni, druzeljubivi,kad nam se kafa samom i ne pije , kad nam se ne cita, ne pise ,kad radimo bilo sto po diktatu, kad nas sputavaju,kad nam nevidljivi ulaze u zivote i sa njim upravljaju , kad pocnemo ne za sebe nego za svoje najmilije da se brinemo, kad htjeli ili ne osjecamo strah od buduceg. Kad kako i zasto vas odvuce ka teoriji zavjere a tek tada nam nece biti dobro .
Dobro sam i tako sebe hrabrim a to dobro iz dana u dan sve tise izgovaram .

Drugari moji , u potpunoj sam izolaciji nigdje ne idem niko mi ne dolazi .Spas mi je dvoriste oko kuce .
Napisite po koju kako ste i kako se nosite sa ovom situacijom .Jeste li zivi i zdravi . :heart: :heart: :heart:
To je samo kod vas u Crnoj Gori i u Srbili. Ovde kod mene se možeš kretati ceo dan gde god hoćeš, naravno sa maskom na licu. Ja lično nigde ni ne idem. Imam veliko dvorište i voćnjaik i imam čime da se zabavim.
Vi koji mate dvorišta je spas za one koji ne smeju napolje

Vi koji mate dvorišta je spas za one koji ne smeju napolje
Не хајем за забрану шетања паса у Србији. Моја врата су отворена по цео дан, кад је овако топло а Милица улази и излази кад год јој се прохте. Јадни ваши пси којима Вучић одређује кад ће да пишке и каке. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back