- Poruka
- 86.572
I NIna ceka milion dolara...pa da vidimoValjda će Novak nešto konkretno uraditi u narednom periodu. Imamo mi još tenisera i teniserki koji su zaradili više miliona dolara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I NIna ceka milion dolara...pa da vidimoValjda će Novak nešto konkretno uraditi u narednom periodu. Imamo mi još tenisera i teniserki koji su zaradili više miliona dolara.

Pod maskom su se mnogi obogatiliko ceka , docekaaaa![]()

Frajer Djokovič. Na pomoc Srbsku poslal pořádný balík
27. března 2020 14:39 - Bělehrad/Praha
Mezi sportovní hvězdy pomáhající vlastními prostředky v boji s koronavirem se zařadil i tenista Novak Djokovič. Milion eur, tedy více než 27 milionů korun, věnoval rodnému Srbsku na nákup plicních ventilátorů a dalších zdravotních pomůcek. Již dříve podobnou sumu daroval ohroženým rodinám ve Švýcarsku Roger Federer, finančně se snaží pomoci třeba i Španěl Rafael Nadal.
![]()
Da su se takodje oglasili sa finansijskom pomoći-Šta vijest kaže za Federera i Nadala?

Znaci No1e zavrsava sezonu bez poraza.

BRAVO , ILKE raduje me da si dobro ...To je samo kod vas u Crnoj Gori i u Srbili. Ovde kod mene se možeš kretati ceo dan gde god hoćeš, naravno sa maskom na licu. Ja lično nigde ni ne idem. Imam veliko dvorište i voćnjaik i imam čime da se zabavim.

Drugari moji , u potpunoj sam izolaciji nigdje ne idem niko mi ne dolazi .Spas mi je dvoriste oko kuce .
Napisite po koju kako ste i kako se nosite sa ovom situacijom .Jeste li zivi i zdravi .![]()
![]()
![]()

Kad u zivotu steknemo neke samo nama razumljive navike, kad smo razmazeni, druzeljubivi,kad nam se kafa samom i ne pije , kad nam se ne cita, ne pise ,kad radimo bilo sto po diktatu, kad nas sputavaju,kad nam nevidljivi ulaze u zivote i sa njim upravljaju , kad pocnemo ne za sebe nego za svoje najmilije da se brinemo, kad htjeli ili ne osjecamo strah od buduceg. Kad kako i zasto vas odvuce ka teoriji zavjere a tek tada nam nece biti dobro .U mom gradu nema korone. Svejedno izlazim iz kuće samo ako moram. Moje zanimacije: knjige, tv, internet, muzika. Pozdrav za Dušku i izdrži.![]()

Drugari moji , u potpunoj sam izolaciji nigdje ne idem niko mi ne dolazi .Spas mi je dvoriste oko kuce .
Napisite po koju kako ste i kako se nosite sa ovom situacijom .Jeste li zivi i zdravi .![]()
![]()
![]()
Vi koji mate dvorišta je spas za one koji ne smeju napoljeTo je samo kod vas u Crnoj Gori i u Srbili. Ovde kod mene se možeš kretati ceo dan gde god hoćeš, naravno sa maskom na licu. Ja lično nigde ni ne idem. Imam veliko dvorište i voćnjaik i imam čime da se zabavim.
Не хајем за забрану шетања паса у Србији. Моја врата су отворена по цео дан, кад је овако топло а Милица улази и излази кад год јој се прохте. Јадни ваши пси којима Вучић одређује кад ће да пишке и каке.Vi koji mate dvorišta je spas za one koji ne smeju napolje