Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje:
Primetili smo na kraju Vimbldona i Australijan opena nisi uradio svoj tradicionalni pozdrav publici - koji su razlozi?

Odgovor:
- Radim stvari koje osećam u tom trenutku da su iskrene. Kada ne osećam da ne treba to da uradim, ne uradim jer osećam da su okolnosti i situacija na terenu da to mogu da uradim iako bi u tom trenutku možda trebalo to da uradim jer treba da se izdignem iznad situacije, ali dobro, čovek sam. Svako od nas greši i doživljava život na različiti način, rekao je Đoković.

Nije mi jasan odgovor. Kao da ima neko "ne" viska i ne znam koje vazi. Te "ne uradim" pa "mogu da uradim" te "mozda trebalo da uradim".
Interesuje me hoce li i dalje "bacati sise" publici ili nece.

Igrao sam na kladionici tiket od 5 parova. Prva 3 pogodim. Četvrti par: prijateljska fudbalska utakmica Arsenal Tula - Pribram igrao sam da će oba kluba dati barem jedan gol. Na poluvremenu Arsenal vodio 1:0. Početkom drugog poluvremena Pribramu isključe igrača. :( Malo kasnije isključe mu još jednog. Već prežalim tiket. Kad dadne ga Pribram sa devetoricom. :D Sad čekam da Krajinović pobjedi za dobitak.

Imam dobar predlog. Nadam se da će se moderatori i korisnici saglasiti da se otvori nova tema.

Najbolji prognozeri

Mačkoni garant osvaja prvo mesto. U komad je pogodio koliko će Nole osvojiti GS do kraja karijere.

Imamo li mi ostali neke šanse da mu konkurišemo? :sad2:
Dosadna tema...znam tri prva mesta prognozera, neprevazidjeni :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back