Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
81859114_10220904170623291_912736204586221568_n.jpg

Odakle god da ste... Novak je nacionalista, naravno, kao što sam i ja i većina ljudi u ovoj zemlji. To nije ništa ružno! Mi volimo svoj narod i svoju zemlju, ali ne mrzimo tuđe narode i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i, da znate, to je naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole. To nemojte da... Da mislite da će se nešto promeniti za deset, dvadeset, sto ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije. Kao što je sada, tako će biti i navek - istakao je Srđan Đoković.

Poslednja izmena od moderatora:
"Lepo je imati opcije za život širom sveta, ali za mene je Srbija uvek bila jedini istinski dom. To više puta ponosno ističem. Kako sam napunio 15 godina, tako sam počeo da se selim i najduže sto sam se zadržao u jednom mestu u nizu je bilo mesec dana. Osim moje Srbije, Beograda i Kopaonika, nisam razvio neku posebnu pripadnost nekom gradu ili zemlji u inostranstvu. Ono što znam je da srcem i dušom pripadam mojoj porodici i da kada mi se karijera završi, sa zadovoljstvom ću početi i ja da se prilagođavam njima i njihovim potrebama, kao što su to oni radili i za mene sada kada mi je to potrebno. Nedavno sam razgovarao sa nekolicinom naših veoma uspešnih mladih ljudi koji su sada u San Francisku, u Americi i rade u različitim kompanijama - svi imaju isti osećaj - samo jedan je dom, samo jedan je grad za koji možeš da kažeš da je tvoj. Za mene je to Beograd", nema dilemu jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena.

Ne znam smem li ovo ovde postaviti!? Ilke sta ti mislis?

Evo vec peti put gledam i, sramota me priznati, smejem se. Sestra bije kao Van Dam i niko ne moze shvatiti kako je jadnom coveku. Ali siguran sam i da niko ne moze znati u kakvom paklu zivi ona i cela porodica zbog njegovog kockanja. Naravno sem oni koji takav zivot zive. Jos ako je ona mlada dama nesto vise od partnera u kockanju – e neka ga je prebila. Zasluzio je. Dogorelo do nokata. Jer ono nije uradjeno u afektu.
Slazem se da malo treba da "popravi rad nogu".

P.S. A on nikako nije smeo da se ponasa kao „siledzija i uzvrati joj“. Sala mala.

Poslednja izmena:
Ne znam smem li ovo ovde postaviti!? Ilke sta ti mislis?

Evo vec peti put gledam i, sramota me priznati, smejem se. Sestra bije kao Van Dam i niko ne moze shvatiti kako je jadnom coveku. Ali siguran sam i da niko ne moze znati u kakvom paklu zivi ona i cela porodica zbog njegovog kockanja. Naravno sem oni koji takav zivot zive. Jos ako je ona mlada dama nesto vise od partnera u kockanju – e neka ga je prebila. Zasluzio je. Dogorelo do nokata. Jer ono nije uradjeno u afektu.
Slazem se da malo treba da "popravi rad nogu".

P.S. A on nikako nije smeo da se ponasa kao „siledzija i uzvrati joj“. Sala mala.
Ма постави мушку бруку. Доста смо ми њих млатили. Нека виде силеџије како се то врати.

TUGA

Poginuo legendarni košarkaš (foto, video)
V. B. 26. januara 2020. 20:57

Legendarni košarkaš Kobi Brajant (41) poginuo je u helikopterskoj nesreći, prenosi „TMZ Sports“.
BREAKING: Kobe Bryant has died in a helicopter accident. Here is everything we know about what happened. https://t.co/hku9JgyzQY pic.twitter.com/3IGHciyQXY
— E! News (@enews) January 26, 2020

Five people confirmed deceased, no survivors in #Calabasas helicopter crash. #LASD #Malibu deputies remain with #LA County Fire personnel. Investigation ongoing.
Avoid the area until further notice.
— LA County Sheriffs (@LASDHQ) January 26, 2020

Slični tekstovi
Nezamisliva tragedija: poginula i Kobijeva ćerka (foto, video)

Isti izvor navodi da su, pored Brajanta, stradale još četiri osobe.
Former NBA super star and 5-time NBA champion Kobe Bryant is reportedly among the five people confirmed dead, after the helicopter they were traveling crashed in #Calabasas , Los Angeles. pic.twitter.com/2DYAx2p3yx
— News_Executive (@News_Executive) January 26, 2020

Do nesreće je došlo u Kalabasasu u Kaliforniji u nedelju ujutru po lokalnom vremenu.
Helikopter se zapalio, a zatim srušio i svi putnici su poginuli.
Prema prvim informacijama, u helikopteru nije bila Kobijeva supruga Vanesa
Jes da nije tenis, ali… .

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back