Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
Šta ćeš reći ako Federer osvoji turnir?
Vidis da je ocajan. Sta sam ti rekao!?
Kakav bre Federer?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dule zar ne misliš da je vreme da mladi konačno preuzmu štafetnu palicu i krenu u osvajanje svojih trofeja?
Dobro znamo koliko je mlađa generacije osakaćena super-dominacijom velike trojke.
Sama sam ovde često pisala da je vreme da se izvrši smena generacija.
Obzirom da se u tenisu sada mnoge stvari menjaju, možda bi trebalo uvesti neko pravilo do koje godine
mogu aktivno da učestvuju, a onda neka pređu u veterane.
Inače, svaka čast Rodžeru na dosadašnjoj igri, naročito u meču sa Novakom.
Koliko je Novak bio nervozan, toliko je Rodžer bio hladan kao špricer.
Lično, ne volim ovaj turnir, kada se na kraju godine, svi izmoreni ili povređeni bore za završni masters...
Mislim da je potpuno nepotreban.
Onda navijamo za dedu,Federera, da i on osvoji nesto u Londonuono glavno zna se ko uzima.
![]()

Čestitke Cicipasu, očekujem i nadam se sutrašnjem finalu
Cicipas : Tim
Uspeli su mladi da se konačno malo probiju![]()
Mozemo da navijamo koliko god hoćemo. Steta sto je izbacio Noleta. Ne može on da odigra dva meca dobro. Nole podize formu, a on uvek igra sve gore kako turnir odmice.
NECU NI DA GLEDAM TU BRUKU. BRISANJE PATOSA.

I tako sve što je lepo ima kraj: Đoković broj 2, Nadal je najbolji u 2019.
I to je tačno.Nije to ništa tragično. Najbitnije od svega će biti bilans njih trojice kad završe karijere. Nole kao teniser iz male Srbije je već postigao toliko i uradio je toliko na promociji Srbije i srpskog naroda da bi mu za života trebalo podići veliki spomenik u centru Beograda.
Ako "matora" trojka bude zdrava,bez povreda...imam osecaj da ce i sledece godine na velikim turnirima, oni biti ti kojih se pita.
Mislim da će trojka vladati bar još tri godine.
O cemu ti to...ispade po tebi, covek ne sme biti sampion....upropastava generacije. E logiko....A šta je tu loše? Svi treba da se penzionišu i puste konačno ove mlade da i oni osvajaju i masterse i GS.
Upropastiše nekoliko generacija mladih.