gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
U čemu se ogleda njihova veličina? On je prolupao. Ne zna šta priča.![]()
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=...bvVgHraCtpMFDh6xfH88LQ&bvm=bv.142059868,d.d24
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U čemu se ogleda njihova veličina? On je prolupao. Ne zna šta priča.![]()
Vraća se Mr. PeRFect![]()
U pravu je Maradona. Najveći svih vremena je Roger Federer!
Svi najveći sportisti su to izjavili, tako da to svakako ima težinu.
ali posle Đokovića
Hajde pročitaj tekst još jednom. I šta je Mekinro rekao, kao i mnogi drugi velikani tenisa, pa se onda vrati.
Mekinro moze da kaze sta hoce,a i Maradona
Pa većih ni nema.Del Potro: Odustajem
21.12.2016 11:38
Argentinski teniser Huan Martin Del Potro najverovatnije će propustiti prvi grend slem u 2017. godini, Otvoreno prvenstvo Australije.
„Potrebna mi je dobra fizička priprema, kako bih mogao da igram tokom cele godine. Uskoro će početi Australijan open i mislim da neću uspeti da se spremim. Gledamo prioritete. Ako me je tenis čekao dve godine, Australija može da me sačeka još godinu dana“, rekao je Del Potro, preneo je Skaj.
Bivši osvajač Ju Es opena mogao bi da propusti i prvo kolo Dejvis kupa u februaru, kada će Argentina početi odbranu titule protiv Italije. Mečevi su na programu od 3. do 5. februara u Buenos Ajresu.
„Ima još vremena do meča sa Italijom, ali ne previše. Igraće se na šljaci, a to je podloga na kojoj se mučim“, rekao je Del Potro.
Del Potro bi trebalo da igra dva egzibiciona meča protiv Španca Davida Ferera u Buenos Ajresu i Mar del Plati 27. i 28. decembra.
On je prethodnih godina imao mnogo problema sa povredama, a na teren se vratio početkom godine, pošto se oporavio od treće operacije ruke.
Bilo je lepo dok je trajalo.
Sve sto je lepo kratko traje.
Nazalost kod njega je to uvek bilo samo pitanje dana. Inace bio bi jedan od velikih. Ako je fizicki spreman odmah je spreman i da nekome od velikih pomrsi racune. Ovako na blic padaju mi na pamet Federer i Nole.
Mislim da je ovo trening od danas,eventualno juce.
U kadru su Vajda i cela ekipa
Nije. Vidi se i Beker,
Izvinjavam se, nisam ga video a klip je na YouTube star 5 sati. Moja greska.

Dobro kaže Duci Simonović...sportska mafija je najjača od svih mafija. Koliko tek novca zarade ti koji igračima isplaćuju 50 milona?
Зашто би тобила мафија? Није свака организација која обрће велики новац мафија. И ти и Дуци сте аналфабете по том питању.
Бићу слободан да се сложим са њим апропо мафије у спорту. Мислим да је и те како јака и да окреће много велике паре.
Довољно је само размислити о кладионицама и које се паре врте у том бизнису на глобалном нивоу, ко их контролише и ко добија и ко губи.
Да ли постоји кладионица која је банкротирала ? НЕ
Да ли постоје спортске организације које су банкротирале. Колико хоћеш
26. децембра 2016.26. децембра 2016.
ОНИ ТО РАДЕ НАМЕРНО!? Погодите на ком месту је НОЛЕ у избору за спортисту Европе у 2016.
Португалац Кристијано Роналдо није имао премца у години на измаку.
Новак Ђоковић, двоструки добитник награде за најбољег спортисту Европе у избору новинских агенција „старог континента“ (2011, 2015), упркос освајању Аустралијан опена и Ролан Гароса, ове године није уврштен ни међу 20 најбољих.
Наиме, звезда мадридског Реала и фудбалске репрезентације Португалије Кристијано Роналдо проглашен је за нај-спортисту Европе за 2016. годину.
У гласању које је 59. пут организовала пољска агенција ПАП, а учествовало укупно 27 агенције (Србију је представљао Тањуг), Роналдо, који је са Реалом и националним тимом био шампион Европе, добио је 204 поена и победио британског тенисера Ендија Мареја, светског броја 1, олимпијског и шампиона Вимблдона, који је сакупио 180.
Треће место освојила је мађарска пливачица Катинка Хосу (136), четврти је шампион Формуле 1 Немац Нико Розберг (115), а потом следе британски атлетичар Мохамед Фарах (93), немачка тенисерка Анђелика Кербер (77), француски бијатлонац Мартин Фуркад (74), аустријски скијаш Марсел Хиршер (54), пољска атлетичарка Анита Влодарчик (42) и британски бициклиста Крис Фрум (38).
Извор: Србија Данас
Priznajem da nisam sportski siroko obrazovam pa se izvinjavam sto za pola ovih sportista (sportistkinja) nisam cuo.
Dobro kaže Duci Simonović...sportska mafija je najjača od svih mafija. Koliko tek novca zarade ti koji igračima isplaćuju 50 milona?
Nije fer. U top 20 je morao da uđe.
Ne znam zasto bi sportska mafija bila ona silesija kompanija koja sponzorise sto kompletan ATP, sto pojedine turnire, sto pojedine tenisere kao npr: "LETITE EMIRATIMA", Kia, Pezo, Porse, Mercedes, Roleks, Najk, Hed, Vilson, silne banke. Ma koliko god nabrajao mnoge cu zaboraviti. Cak i velike. Drugo su kladionice.
- - - - - - - - - -
I u top 10.