Djokovic raskinuo vezu sa Bekerom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Fondacija Novak Đoković donirala je 40.000 evra Dečijoj ustanovi "Naša radost" iz Aleksandrovca za celokupnu zamenu stolarije na zgradi vrtića.

Ma davno sam rekao da od toga nece biti nista.
Federer odložio povratak na teren
06.12.2016 12:05
Švajcarski teniser Rodžer Federer odložio je povratak na teren do nove godine, pošto se povukao sa takmičenja Medjunarodna teniska premijer liga (IPTL) zbog „neizvesnosti“ koje okružuju dogadjaj, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).
Osvajač 17 grend slem titula Federer zbog povrede kolena nije igrao od kraja jula i poraza od Miloša Raonića u polufinalu Vimbldona. Trebalo je da nastupi na IPTL, ali se povukao.
Takodje, sa tog takmičenja povukla se i druga teniserka sveta Serena Vilijams.
Očekuje se da će 35-godišnji Federer igrati na Australijan openu u januaru.
Ove godine će na IPTL turniru učestovati jedna ekipa manje zbog finansijskih poteškoća organizatora.
„Imali smo velike izazove ove godine i nadamo se da ćemo ih prevazići. Uz trenutnu ekonomsku klimu u Indiji i nesigurnosti oko trošenja novca, situaciju sam objasnio Rodžeru i Sereni“, rekao je osnivač IPTL indijski teniser Maheš Bupati.
U svojoj trećoj godini IPTL turnira, takmičiće se četiri ekipe u Tokiju, Singapuru i Hajderbadu od 2. do 11. decembra.
U svakoj ekipi nalazi se po sedam igrača, medju kojima će biti samo trojica iz prvih 20 na ATP listi, Kei Nišikori, Tomas Berdih i Nik Kirjos. Od „bivših šampiona“ igraće Mark Filipusis i Goran Ivanišević.
Prvi teniser sveta Endi Marej igrao je 2014. i 2015. godine na turniru.
(Beta)

Beker: "Bio je ovo najbolji period mog života" (VIDEO)
http://www.tracarenje.com/Sport/Novak-o-prekidu-saradnje-s-Bekerom-VIDEO.html
Браво за Бекера. Ноле је у томе свему пао у сенку.
Samo da Pepe ode nije u sjenci .
Novak oce da se povuce da bi se sto bolje spremio a AO.
Prizeljkujem Novakovog novog trenera za dalje .
Evo Moja nije vise Milosev trener .Nekog poput Moje ili sam Moja .

Beker: "Bio je ovo najbolji period mog života" (VIDEO)
http://www.tracarenje.com/Sport/Novak-o-prekidu-saradnje-s-Bekerom-VIDEO.html

Na žalost ne verujem da će se desiti veliki Noletovog povratak.
Sledi brz i bolan sunovrat, gde će naš Novak više ličiti na džak za oslobađanje frustracija svih onih pacera koje je godinama šamarao po turu...
Nada umire zadnja, ali ... njemu su izgleda bitniji ljubav, cveće i drveće - nego li da se i dalje zeza sa tenisom.

Da je dobro,nije.Na žalost ne verujem da će se desiti veliki Noletovog povratak.
Sledi brz i bolan sunovrat, gde će naš Novak više ličiti na džak za oslobađanje frustracija svih onih pacera koje je godinama šamarao po turu...
Nada umire zadnja, ali ... njemu su izgleda bitniji ljubav, cveće i drveće - nego li da se i dalje zeza sa tenisom.
Naravno da je bio za Bekera koji je bio predmet ismijavanja u DE...nesto kao Cak Noris
Sve je ok ali ne zaboravite da je NOLE osvojio vise turnira bez njega nego sa njim. Samo se opustite i uzivajte.
- - - - - - - - - -
NOLE ima pozitivan skor sa najvecim teniserima svih vremena. Osvojio je sve sto se osvojiti moze, osim jednog Mastersa...i ja bih na njegovom mijestu volio cvece i drvece i srecan sam sto je u tome nasao satisfakciju. Samo, ne zaboravite da ce NOLE da se vrati...a i da se ne vrati...najveci je SVIH VREMENA![]()

![]()
Fondacija Novak Đoković donirala je 40.000 evra Dečijoj ustanovi "Naša radost" iz Aleksandrovca za celokupnu zamenu stolarije na zgradi vrtića.
Федерер стално одлаже испуњење жеље својој супрузи![]()
Мислио сам да је пао у сенку у овом случају. Хтео сам да будем пристојан и да некажем да је испао пизда.
Што се тиче новог тренера није му потребан нико. Само да успе да одржи Вајду. Сероња један.![]()
Мислио сам да је пао у сенку у овом случају. Хтео сам да будем пристојан и да некажем да је испао пизда.
Што се тиче новог тренера није му потребан нико. Само да успе да одржи Вајду. Сероња један.![]()
Na žalost ne verujem da će se desiti veliki Noletovog povratak.
Isto kao i Nadal poslednje 2 godine.Na žalost ne verujem da će se desiti veliki Noletovog povratak.
Novi trener Đokovića: Sampras, Mekinro ili Agasi?
Kladionice su širom Velike Britanije već počele da se bave pitanjem novog trenera srpskog tenisera Novaka Đokovića, posle raskida njegove saradnje sa Nemcem Borisom Bekerom.
Britanci su kao jednog od glavnih favorita izdvojili legendarnog Pita Samprasa, koga je Novak često isticao kao svog idola iz detinjstva, a u užoj konkurenciji su Džon Mekinro, Patrik Rafter i Andre Agasi.
Kvote su ponuđene i za selektora reprezentacije SAD Džima Kurijera, za Darena Kejhila i za Patrika Muratoglua, a interesantno je to što je na kladioničarskim listama tim povodom našao mesto i Mats Vilander, čovek koji nije retko kritikovao trenutno drugog tenisera u svetu.
Procenjuje se da će Marijan Vajda i Pepe Imaz ostati u Đokovićevom timu.
http://www.rts.rs/page/sport/sr/sto...ener-djokovica-sampras-mekinro-ili-agasi.html
Novi trener Đokovića: Sampras, Mekinro ili Agasi?
Kladionice su širom Velike Britanije već počele da se bave pitanjem novog trenera srpskog tenisera Novaka Đokovića, posle raskida njegove saradnje sa Nemcem Borisom Bekerom.
Britanci su kao jednog od glavnih favorita izdvojili legendarnog Pita Samprasa, koga je Novak često isticao kao svog idola iz detinjstva, a u užoj konkurenciji su Džon Mekinro, Patrik Rafter i Andre Agasi.
Kvote su ponuđene i za selektora reprezentacije SAD Džima Kurijera, za Darena Kejhila i za Patrika Muratoglua, a interesantno je to što je na kladioničarskim listama tim povodom našao mesto i Mats Vilander, čovek koji nije retko kritikovao trenutno drugog tenisera u svetu.
Procenjuje se da će Marijan Vajda i Pepe Imaz ostati u Đokovićevom timu.
http://www.rts.rs/page/sport/sr/sto...ener-djokovica-sampras-mekinro-ili-agasi.html
Samo bi mu Mats trebao.
Ne verujem za Samprasa,negde sam citao da on nece obaveze i putovanja.

Džon Mekinro bi lego ko kec na desetku. Onako lud i prgav kao struja, brzo bi ovog Pepe Mamlaza vratio u nirvanu.
Sent from my SM-G930F
Вратио би га у раван.
Вратио би га у раван.
![]()