Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
„Kao što sigurno znate, veoma mi je stalo do toga da se profesionalni tenis dalje razvija i kad to kažem u glavi su mi interesi svih igrača.
Zbog tenisa sam ovo što jesam danas i osetio sam potrebu da iskažem svoj stav o poštenijoj i boljoj distribuciji nagradnog fonda među svim igračima – teniserkama i teniserima.
Zajedno treba da se borimo za bolje uslove za sve igrače.
Poslednje što sam imao na umu je da se moj stav pretvori u borbu polova i priču o razlikama u nagradama, jer je moj stav da svi teniseri i teniserke treba da budu ravnopravno nagrađeni za svoju igru i napore koje ulažu“,
.

LIJEPO OD NOVAKA - NOLETA

Morao je biti oprezniji kod davanja izjava onako na brzinu .

Bravo Nina zasluzila si najveci , najljepsi buket zutih ruza ...
2vuejc5.jpg

Poslednja izmena:
E moj Rafa na šta si spao. Ne tako davno ovog bi otresao za najviše 90 minuta.

Nikad bolji Nadal. Ovo je zlatna era!

Zlatna era sa velikom četvorkom van forme ili van terena... nema šta. Nikad jača era tenisa! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

http://sport.blic.rs/tenis/sramno-iz-tabora-nika-kirijosa-napadaju-jelenu-zbog-predaje-meca/fvy0pr3

Šteta što kritika stiže iz štaba onog umišljenog magarca, ali treba je kazniti samo tako. Alava kineskinja.

Ovo je krajnje nesporstki potez sa njene strane. Izašla je samo da bi uzela 11.000 dolara i nakon 5 poena predala meč...sramota!:rtfm:

A zašto nisi spomenuo Nadala i Federera? Mareja? Beli je govorio baš o vrhu tenisa, a ne o top 20 igračima... :D

Inače zanimljiv podatak za Švicu. Možeš li da mi zakačiš i link tog teksta da sve pročitam? Hvala :D

Federer stalno mijenja mjesto boravka...vjecito je u opstinama sa najnizom stopom poreza :D...
PS...Federer placa PAUSALNI porez...sto je minimalac...tj...placa manje nego NOLE :rumenko:...

- - - - - - - - - -

Noletovi ljuti rivali postali treca liga :confused:

Dosta je bilo Federeru...sada malo da se vrati i NOLETU :D

- - - - - - - - - -

Nikad bolji Nadal. Ovo je zlatna era!

Dosta je bilo sprica i ostalog...ako budem imao vremena, okacicu moje postove iz 2008 u kojima sam pisao sta ce se sa njim desiti :rumenko:...

- - - - - - - - - -

Ovo je odgovor na moju konstataciju?
Zato je u Monaku?

Koje idolopoklonstvo... pa zar nije lakše reći 'jeste, tamo je zbog poreza, i slep to vidi', nego ovako besmisleno izvaljivati? :lol:

Gdje ce veci argument za to sto je u Monaku?

Da li ti znas o kakvom porezu ti pricas :D?
Hajde da vam jednom za svagda zacepim usta...?

Poslednja izmena:
Novak se mučio sa svojim servisom. Ne sećam se kad je poslednji put na nekom meču odservirao 9 duplih grešaka.
Na taj način dozvolio je Timu da pritisak prenese na njegov servis. Celo vreme je spašavao brejk lopte...bilo je mislim 14 brejk prilika za Tima, a on je uspeo da realizuje samo jednu, koju je Novak ekspresno vratio.
Potpuno su izostali laki poeni na svoj servis, ali Novak je uspeo da zadrži koncentraciju i da dobije skoro svaki važan poen.
Zato je on u završnici svakog turnira koji igra. I kad ne igra dobro, uspeva da pobeđuje.

Nole je igrao loše. Od početka do kraja meča je preovladavala mučnina u njegovoj igri. Vidi se po njegovim reakcijama da i sam Novak to oseća, što je dobro. Svestan je svoje slabe igre. Nije tačno da je tim igrao fenomenalno jer da je igrao dobro dobio bi danas Noleta. Pogledajte samo koliko duplih grešaka je imao Novak. Nedopustivo, ali siguran sam da će sutra protiv Berdiha sve biti drugačuje. Tim će biti Novakova najveća prepreka u predstojećoj sezoni na šljaci, a ako neko može da ga spreči da osvoji Pariz onda je to on. Videćemo kako se ponaša u mečevima na 3 seta.

Imam jedno pitanje
Da li neko ima link gde se mogu pratiti press konferencije posle mečeva uživo?

Тај дечко је нова звезда тениса, за пар година ће победити и Новака. Има још пар талентованих клинаца, а овај ће до краја сезоне бити у топ 10. Биће то узбудљиви дуели..

Ma taj dečko koristi očajnu konkurenciju. Pa na ovoj kaljuzi od liste ja bi bio u top 50 kroz 2 treninga :D
Mada opet, u ovoj eri dopinga, ako Tim nastavi ovako rapidno da napreduje onda ima potencijala za prvo mesto u nekoj budućnosti.
Razlika u godinama šest, kao između Rodžera i Novaka. Zanimljivo. Da vidimo kako će se Novak nositi sa njim kad pređe 3 banke :D

Ma taj dečko koristi očajnu konkurenciju. Pa na ovoj kaljuzi od liste ja bi bio u top 50 kroz 2 treninga :D
Mada opet, u ovoj eri dopinga, ako Tim nastavi ovako rapidno da napreduje onda ima potencijala za prvo mesto u nekoj budućnosti.
Razlika u godinama šest, kao između Rodžera i Novaka. Zanimljivo. Da vidimo kako će se Novak nositi sa njim kad pređe 3 banke :D

To, to... Nemoj samo posle da bude " Novak je u tridesetim, prosao je zenit odavno"

Lista je bedna.
Evo, pedeseti je Albert Ramos-Vinolas. Godište Novakovo, nula titula u karijeri, negativan odnos pobeda i poraza 96-124.
A i takav bedan odnos je zamaskirao time što je recimo ispao u četvrtom kolu Ekvadora, što znači da je realno još bedniji i da je tek na svakom petom turniru prolazio u drugo kolo...

http://www.atpworldtour.com/en/players/albert-ramos-vinolas/r772/overview

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back