Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Mackoni sto je smijesno ?
Sam sebe zasmijavas sav se treses.![]()
Priznaj da je i tebi bar malo smiješno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mackoni sto je smijesno ?
Sam sebe zasmijavas sav se treses.![]()
E moj Rafa na šta si spao. Ne tako davno ovog bi otresao za najviše 90 minuta.
E moj Rafa na šta si spao. Ne tako davno ovog bi otresao za najviše 90 minuta.
Nikad bolji Nadal. Ovo je zlatna era!

http://sport.blic.rs/tenis/sramno-iz-tabora-nika-kirijosa-napadaju-jelenu-zbog-predaje-meca/fvy0pr3
Šteta što kritika stiže iz štaba onog umišljenog magarca, ali treba je kazniti samo tako. Alava kineskinja.

A zašto nisi spomenuo Nadala i Federera? Mareja? Beli je govorio baš o vrhu tenisa, a ne o top 20 igračima...
Inače zanimljiv podatak za Švicu. Možeš li da mi zakačiš i link tog teksta da sve pročitam? Hvala![]()
...Noletovi ljuti rivali postali treca liga![]()
Nikad bolji Nadal. Ovo je zlatna era!
...Ovo je odgovor na moju konstataciju?
Zato je u Monaku?
Koje idolopoklonstvo... pa zar nije lakše reći 'jeste, tamo je zbog poreza, i slep to vidi', nego ovako besmisleno izvaljivati?![]()
Ma taj dečko koristi očajnu konkurenciju. Pa na ovoj kaljuzi od liste ja bi bio u top 50 kroz 2 treninga
Mada opet, u ovoj eri dopinga, ako Tim nastavi ovako rapidno da napreduje onda ima potencijala za prvo mesto u nekoj budućnosti.
Razlika u godinama šest, kao između Rodžera i Novaka. Zanimljivo. Da vidimo kako će se Novak nositi sa njim kad pređe 3 banke![]()
Ma taj dečko koristi očajnu konkurenciju. Pa na ovoj kaljuzi od liste ja bi bio u top 50 kroz 2 treninga
Mada opet, u ovoj eri dopinga, ako Tim nastavi ovako rapidno da napreduje onda ima potencijala za prvo mesto u nekoj budućnosti.
Razlika u godinama šest, kao između Rodžera i Novaka. Zanimljivo. Da vidimo kako će se Novak nositi sa njim kad pređe 3 banke![]()