Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma taj dečko koristi očajnu konkurenciju. Pa na ovoj kaljuzi od liste ja bi bio u top 50 kroz 2 treninga :D
Mada opet, u ovoj eri dopinga, ako Tim nastavi ovako rapidno da napreduje onda ima potencijala za prvo mesto u nekoj budućnosti.
Razlika u godinama šest, kao između Rodžera i Novaka. Zanimljivo. Da vidimo kako će se Novak nositi sa njim kad pređe 3 banke :D

Federer je poslednju veliku titulu uzeo sa 25 :malav:...tako da ga je NOLE sto se toga tice, davno prevazisao :D

Lista je bedna.
Evo, pedeseti je Albert Ramos-Vinolas. Godište Novakovo, nula titula u karijeri, negativan odnos pobeda i poraza 96-124.
A i takav bedan odnos je zamaskirao time što je recimo ispao u četvrtom kolu Ekvadora, što znači da je realno još bedniji i da je tek na svakom petom turniru prolazio u drugo kolo...

http://www.atpworldtour.com/en/players/albert-ramos-vinolas/r772/overview

Tuga...Da se Safin vrati iz penzije, mogao bi da bude top 3 igrač u ovoj konkurenciji :D

- - - - - - - - - -

Federer je poslednju veliku titulu uzeo sa 25 :malav:...tako da ga je NOLE sto se toga tice, davno prevazisao :D

Tako je. Pošto je 2012 godine imao 25 godina :cepanje:

Tuga...Da se Safin vrati iz penzije, mogao bi da bude top 3 igrač u ovoj konkurenciji :D

- - - - - - - - - -

Tako je. Pošto je 2012 godine imao 25 godina :cepanje:

Misljeno je sarkasticno...to bi do sada i bukva shvatila :malav:...

PS tako mu se pise...ne znam kada je poslednji put uzeo veliku titulu...msm da sam jednom kacio analizu...prestao je sa top formom sa nekih 25 godina :mrgreen:

To su gluposti.

Pad forme je doživeo nakon 2010 godine, a tada je imao 29 godina. Tako će i Nole :D

:rotf:...

- - - - - - - - - -

To su gluposti.

Pad forme je doživeo nakon 2010 godine, a tada je imao 29 godina. Tako će i Nole :D

Ti si govorio da NOLE nikada nece biti br. 1 :D...da nikada nece biti top igrac...tako da tvoje misljenje nije relevantno...nikada ni bilo :malav:

- - - - - - - - - -

PS da li bi mi mogao reci koji porez to NOLE ne placa Srbiji :D? NEsto si pricao nekidan pa bih volio da ti to objasnim :mrgreen:

Ma taj dečko koristi očajnu konkurenciju. Pa na ovoj kaljuzi od liste ja bi bio u top 50 kroz 2 treninga :D
Mada opet, u ovoj eri dopinga, ako Tim nastavi ovako rapidno da napreduje onda ima potencijala za prvo mesto u nekoj budućnosti.
Razlika u godinama šest, kao između Rodžera i Novaka. Zanimljivo. Da vidimo kako će se Novak nositi sa njim kad pređe 3 banke :D

To, to... Nemoj samo posle da bude " Novak je u tridesetim, prosao je zenit odavno"

Новак се за разлику од Федерера не гудрира и живи здравим животом, а ппошто је Надал повређен, а овај ваш више не може да се допингује да би му парирао остају само ови млади да га држе у форми и терају да и даље напредује. Та није за џ Новак најбољи свих времена, морао је еда победи најбоље да би доказао да је најбољи..

12932726_1159550077402461_4977220862766830354_n.jpg

:rotf:...

- - - - - - - - - -

Ti si govorio da NOLE nikada nece biti br. 1 :D...da nikada nece biti top igrac...tako da tvoje misljenje nije relevantno...nikada ni bilo :malav:

- - - - - - - - - -

PS da li bi mi mogao reci koji porez to NOLE ne placa Srbiji :D? NEsto si pricao nekidan pa bih volio da ti to objasnim :mrgreen:

Bolje ti meni napiši koji to porez PLAĆA Srbiji :hahaha:

A lepo si se ispalio i sa datumima....nikada ti nisu bili jača strana :D

Приметио сам да Чеда Јовановић стално нешто иде да оперише колено, те се питам дал је то од допинга ил од надљудских спортских напора?:think:

Приметио сам да Чеда Јовановић стално нешто иде да оперише колено, те се питам дал је то од допинга ил од надљудских спортских напора?:think:

Od planinarenja :D

- - - - - - - - - -

Ne...ako vec nesto pominjes onda ne bi bilo lose da kazes "sta mu to zamjeras" :D?
Interesuje me na kakav porez mislis da ne placa kada to izjavljujes...tj kakav bi to porez trebao da plati Srbiji :D?

Datum :lol:?

Datum. Federerovih 25 godina u 2010. Veoma zanimljivo :D Zar ti svaki put lupiš pa zaboraviš šta si lupio?

Za porez sam te lepo pitao, ali si izbegao odgovor. Dakle, koji porez Novak plaća u Srbiji? :D

Ne budalesaj više, prežvakana tema, samo što NIKADA nisi živeo u Srbiji pa ne znaš njene zakone.

Porez na dohodak plaćaju REZIDENTI za prihode ostvarene u Srbiji i inostranstvu.
NEREZIDENTI plaćaju porez SAMO na prihode ostvarene u Srbiji.

Ostatak regulišu u svojoj zemlji gde su, de facto, rezidenti - a busaju se da su patriote.
I, gle čuda, kod Novaka je to zemlja sa najnižim poreskim stopama na svetu. Inače je on tamo prijavljen zbog sinusa i glutena.

Finale Mastersa 1988. godine. ...
Igrao se i tada strašan tenis. Obojica bi mogla na crtu bilo kome iz top 5 danas.

Nemaš ti pojma. Tenis se igra od 2011. Evo pitaj bokicu i junkija :cepanje:

- - - - - - - - - -

Ne budalesaj više, prežvakana tema, samo što NIKADA nisi živeo u Srbiji pa ne znaš njene zakone.

Porez na dohodak plaćaju REZIDENTI za prihode ostvarene u Srbiji i inostranstvu.
NEREZIDENTI plaćaju porez SAMO na prihode ostvarene u Srbiji.

Ostatak regulišu u svojoj zemlji gde su, de facto, rezidenti - a busaju se da su patriote.
I, gle čuda, kod Novaka je to zemlja sa najnižim poreskim stopama na svetu. Inače je on tamo prijavljen zbog sinusa i glutena.

Ja sam im ovo ranije objašnjavao, ali izgleda da ne shvataju... :lol:

Ja mu lično zamjeram licemerje i ogrtanje zastave, a klasična je pobegulja.

Prepoznaje to publika širom sveta: nisu ga voleli kao klinca, već su voleli šampione.
Ne vole ga ni sada kao šampiona, jer je klovn, a beli sport je sport snobova i bogatih.

Nikada neće biti omiljen, sem među skupljačima loptica; opet, jer je klovn.

- - - - - - - - - -

Nemaš ti pojma. Tenis se igra od 2011. Evo pitaj bokicu i junkija :cepanje:
- - - - - - - - - -
Ja sam im ovo ranije objašnjavao, ali izgleda da ne shvataju... :lol:

Sad će ti on objasniti gomilom ijekavice i smajlija kako smo mi svi neznalice.
Što se mene tiče, ja mu dalje od ovih par jednostavnih rečenica neću crtati, jer je nadalje sve onda samo očigledno trolovanje sa njegove strane.
Ima gugleta, mogao se informisati.

Ja mu lično zamjeram licemerje i ogrtanje zastave, a klasična je pobegulja.

Prepoznaje to publika širom sveta: nisu ga voleli kao klinca, već su voleli šampione.
Ne vole ga ni sada kao šampiona, jer je klovn, a beli sport je sport snobova i bogatih.

Nikada neće biti omiljen, sem među skupljačima loptica; opet, jer je klovn.

- - - - - - - - - -

Sad će ti on objasniti gomilom ijekavice i smajlija kako smo mi svi neznalice.
Što se mene tiče, ja mu dalje od ovih par jednostavnih rečenica neću crtati, jer je nadalje sve onda samo očigledno trolovanje sa njegove strane.
Ima gugleta, mogao se informisati.

Čekaj dok izgugla, javiće se on koliko sutra da nas ospori... :cepanje:

Nikada, ali nikada slabiji tenis... dobro, moraš imati i sreće u sportu.

Obradili smo pedesetog, i videli da i mi možemo ući u top50.

Čak uz malo ozbiljniji trening i top25. :lol:

Pazi petnaestog.
http://www.atpworldtour.com/en/players/david-goffin/gb88/overview

Dve titule, 105-84 odnos pobeda i poraza.
Osvojeni Mec i Kicbil još 2014.?! Pa sprdačina.

Au strašno. Što je najgore od svega, redovno stiže do polufinala turnira u poslednje vreme.... Pa ovde bi i Verdasko bio dominantan igrač :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back