duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Mackoni, otkricu ti jednu tajnu koja je istinita
Gol Roget pise samo u Mec lopti ...
Bravo za njega i to je za pohvalu .
Bravo za njega i to je za pohvalu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mackoni, otkricu ti jednu tajnu koja je istinita
Bravo za njega i to je za pohvalu .![]()

Valj'o se na pesku sa Ruskinjom

Valj'o se na pesku sa Ruskinjom![]()
A dobro je...ja pomislio ponovo problem sa sočivima...
- - - - - - - - - -
Mala digresija... pitanje za poznavaoce Novakove karijere - Da li se nekada desilo da Nole preda meč, a da je vodio u gemovima / setovima? Stvarno me zanima![]()

Naravno. Protiv Davidenka u DK, kad je Tipsar dosao sa virusom iz Brazila i zarazio Novaka. Novak je igrao sa temperaturom, dobio prva dva seta u sred Moskve protiv Davidenka, posle toga nije mogao vise...
Da, to je jedini meč. Novack dolazi posle osvojene Australije RASTURA ga u prva dva seta, treći vodi 3:0 i onda kreće naglo uplaćivanje na Davidenka. Ja reko kakvi indijanci kad ono ni jedan ni dva Novack gubi set i predaje
Mene samo zanima, koliko li je Srki profitirao?![]()

Ovo u Dubaiju neki turnir veterana? Kazu, mozda pozovu i Raftera sledece godine.
Nisam gledao mec, ali kao Novakov navijac moram da kazem da mu ovakve situcaje sa predajama ne idu u korist. Bolje da nije ni izlazio na teren.
Da, to je jedini meč. Novack dolazi posle osvojene Australije RASTURA ga u prva dva seta, treći vodi 3:0 i onda kreće naglo uplaćivanje na Davidenka. Ja reko kakvi indijanci kad ono ni jedan ni dva Novack gubi set i predaje
Mene samo zanima, koliko li je Srki profitirao?![]()

Ne znam ko je Srki. Ima tu dve stvari. Jedna je da nikako ne mogu da spojim Noleta i laziranje meca. Druga se tice Davidenka. Cini mi se (ispravite me ako gresim) da su njega dok je bio u top deset optuzivali da je namerno gubio meceve u kojima je vodio protiv nekih levaka kad su uplacivane velike pare na te meceve. Znaci ni to ne lici na ovaj slucaj. Naprotiv. Potpuno suprotno.
Pozz ljudi
Cujem Nolo ponovo poceo da predaje meceve,nije dobro![]()