Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0_12fe03_39192338_orig

Molio bih sve da se uzdrze od komentara razloga Noletove predaje. Jako su bili ruzni oni komentari kako je Nole, parafraziracu, "pocepao" Federeru meniskuse i sl. Stvarno bilo neukusno. Svi smo videli Noletovo oko. Predaja bila logicna i pametna. I kao i uvek to su potpuno nevazni turniri. Takve stvari se nece desiti na R.G ili Olimpijadi. I to spada u njegovu velicinu. Procitao mnogo idiotskih
komentara na B92. Neverovatna kolicina zlobe i zluradosti.

A dobro je...ja pomislio ponovo problem sa sočivima... :D

- - - - - - - - - -

Mala digresija... pitanje za poznavaoce Novakove karijere - Da li se nekada desilo da Nole preda meč, a da je vodio u gemovima / setovima? Stvarno me zanima :D

Naravno. Protiv Davidenka u DK, kad je Tipsar dosao sa virusom iz Brazila i zarazio Novaka. Novak je igrao sa temperaturom, dobio prva dva seta u sred Moskve protiv Davidenka, posle toga nije mogao vise...

Da, to je jedini meč. Novack dolazi posle osvojene Australije RASTURA ga u prva dva seta, treći vodi 3:0 i onda kreće naglo uplaćivanje na Davidenka. Ja reko kakvi indijanci kad ono ni jedan ni dva Novack gubi set i predaje :mrgreen:
Mene samo zanima, koliko li je Srki profitirao? :D

Naravno. Protiv Davidenka u DK, kad je Tipsar dosao sa virusom iz Brazila i zarazio Novaka. Novak je igrao sa temperaturom, dobio prva dva seta u sred Moskve protiv Davidenka, posle toga nije mogao vise...

Da, to je jedini meč. Novack dolazi posle osvojene Australije RASTURA ga u prva dva seta, treći vodi 3:0 i onda kreće naglo uplaćivanje na Davidenka. Ja reko kakvi indijanci kad ono ni jedan ni dva Novack gubi set i predaje :mrgreen:

Veoma zanimljivi postovi, kolege. Hvala na info-u. Pogotovo onaj deo za naglo uplaćivanje na Davidenka na 3:0 :mrgreen:

Kad smo već kod toga, moj drugar je uplatio nekoliko hiljada na Vavrinku na RG i dobio duplo :D Kad sam ga pitao zbog čega, rekao mi je da je imao neki predosećaj.... :lol:

Ne znam ko je Srki. Ima tu dve stvari. Jedna je da nikako ne mogu da spojim Noleta i laziranje meca. Druga se tice Davidenka. Cini mi se (ispravite me ako gresim) da su njega dok je bio u top deset optuzivali da je namerno gubio meceve u kojima je vodio protiv nekih levaka kad su uplacivane velike pare na te meceve. Znaci ni to ne lici na ovaj slucaj. Naprotiv. Potpuno suprotno.

Ne znam ko je Srki. Ima tu dve stvari. Jedna je da nikako ne mogu da spojim Noleta i laziranje meca. Druga se tice Davidenka. Cini mi se (ispravite me ako gresim) da su njega dok je bio u top deset optuzivali da je namerno gubio meceve u kojima je vodio protiv nekih levaka kad su uplacivane velike pare na te meceve. Znaci ni to ne lici na ovaj slucaj. Naprotiv. Potpuno suprotno.

Srki je njegov ćale, Srđan, nekima poznat i kao Don Srđan... Ne verujem da je Novak inicijator ideja o lažiranju, ali veoma je moguće da je Srđan to radio, i prisiljavao Novaka da gubi već dobijene mečeve...

- - - - - - - - - -

Pozz ljudi :D

Cujem Nolo ponovo poceo da predaje meceve,nije dobro :sad2:

Da...ne znam šta će biti! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back