duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
A,Mačkoni piše duhovite postove.![]()
Sam napise post sam ga nazove...
***Svi se slazu*** ...
Smjeska se sve je tu sve se vidi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A,Mačkoni piše duhovite postove.![]()

Bas je duhovit, kada nista ne pise.Sam napise post sam ga nazove...
***Svi se slazu*** ...
Smjeska se sve je tu sve se vidi...![]()

Bas je duhovit, kada nista ne pise.![]()

http://sport.blic.rs/tenis/oduvao-k...jbolji-sportista-sveta-u-anketi-cnn-a/w5fxljt
![]()
Цео свет мрзи новака зато што је Србин...![]()
Nema to veze sa nacijom. Ne vole ga jer je antipatičanSamo poslušaj publiku i čućeš da retko ko navija za njega
- - - - - - - - - -
Troicki se malo zezao... Da je igrao ozbiljno, pobedio bi 3x po 6-0![]()
Видим како им је антипатичан, дали су му 63% гласова и то амери. Федтади га мрзе зато што им силује идола, а ви форумски србофоби и русофреничари зато што је Србин..![]()

...postaviš anketu na koju je glas dalo 4 hiljade ljudi, a onda kažeš kako ga vole ameri... 
Видим како им је антипатичан, дали су му 63% гласова и то амери. Федтади га мрзе зато што им силује идола, а ви форумски србофоби и русофреничари зато што је Србин..![]()

Ха ха ха ха, кад се болесник на силу церека у нади да нико не примећује колико је болесно задрт и пун мржње и комплекса..
Valjda nece biti najgore 
Ха ха ха ха, кад се болесник на силу церека у нади да нико не примећује колико је болесно задрт и пун мржње и комплекса..
Bruka u Aci Nikolicu.

Samo da ti jadan,bolestan nama ozdravisTo što si ti ćorav i gluv ne znači da sam ja bolesnik. Ako si gledao bilo koji meč Nola, video si da publika ne navija za njega. Slepče
- - - - - - - - - -
Šta bi? Troicki nekog demolirao?![]()

Borat ga muči ko veštica Ivicu i Maricu![]()

Kako ustaški migranti podnose ovu pobedu Noleta?
Uh. Bilo nadapeto. Nesto sam se ovaj put plasio jos pre nego je i pocelo. Vi znate da ja uvek kad je Nole u pitanju kazem da nikakvog problema nece biti. Ne znam ni sam sta me je to plasilo ovaj put. I bio sam u pravu. Zato sam sve vreme cutao. Ipak se sve na kraju dobro zavrsilo. A to je najvaznije.
Pa ne znam... napiši kako podnosiš?
- - - - - - - - - -
Ovo je sramota u pravom smislu reči. Ovakvog Nola bi demontirao bilo koji top 10 igrač.