Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://sport.blic.rs/tenis/oduvao-k...jbolji-sportista-sveta-u-anketi-cnn-a/w5fxljt

72c4eccba51b291a14d3b5db55d38214.jpeg

Цео свет мрзи новака зато што је Србин...:super:

Nema to veze sa nacijom. Ne vole ga jer je antipatičan :D Samo poslušaj publiku i čućeš da retko ko navija za njega :D

- - - - - - - - - -

Troicki se malo zezao... Da je igrao ozbiljno, pobedio bi 3x po 6-0 :D

Видим како им је антипатичан, дали су му 63% гласова и то амери. Федтади га мрзе зато што им силује идола, а ви форумски србофоби и русофреничари зато што је Србин..:D

Видим како им је антипатичан, дали су му 63% гласова и то амери. Федтади га мрзе зато што им силује идола, а ви форумски србофоби и русофреничари зато што је Србин..:D

Ameri, haha. To su se paćenici udružili da glasaju iz Srbije da pokušaju da nešto dokažu... :D

Ali ne mogu da lažiraju publiku na mečevima, gde gotovo uvek navijaju protiv Nola :cepanje:

Ха ха ха ха, кад се болесник на силу церека у нади да нико не примећује колико је болесно задрт и пун мржње и комплекса..

To što si ti ćorav i gluv ne znači da sam ja bolesnik. Ako si gledao bilo koji meč Nola, video si da publika ne navija za njega. Slepče :D

- - - - - - - - - -

Bruka u Aci Nikolicu.

Šta bi? Troicki nekog demolirao? :D

Uh. Bilo nadapeto. Nesto sam se ovaj put plasio jos pre nego je i pocelo. Vi znate da ja uvek kad je Nole u pitanju kazem da nikakvog problema nece biti. Ne znam ni sam sta me je to plasilo ovaj put. I bio sam u pravu. Zato sam sve vreme cutao. Ipak se sve na kraju dobro zavrsilo. A to je najvaznije.

Kako ustaški migranti podnose ovu pobedu Noleta?

Pa ne znam... napiši kako podnosiš? :D

- - - - - - - - - -

Uh. Bilo nadapeto. Nesto sam se ovaj put plasio jos pre nego je i pocelo. Vi znate da ja uvek kad je Nole u pitanju kazem da nikakvog problema nece biti. Ne znam ni sam sta me je to plasilo ovaj put. I bio sam u pravu. Zato sam sve vreme cutao. Ipak se sve na kraju dobro zavrsilo. A to je najvaznije.

Ovo je sramota u pravom smislu reči. Ovakvog Nola bi demontirao bilo koji top 10 igrač.

Ne kapiram ovoliko njegovo cimanje oko DK. Viktor je nedovoljno dobar za salataru, Ziki je odsvirao svoje... Umesto da se izlezava na nekoj plazi on trosi energiju na nesto sto sigurno necemo da osvojimo, a onda u najvaznijem delu sezone ode na mesec dana odmora. I tako svake godine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back