Belly Look
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
Ja ne znam kako drugačije da ti objasnim da u suštini svakim postom dokazuješ ono što sam napisao. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja kažem Lensa nisu provalili, ti kažeš nisu ni Merion... Pa to ti pričam od početka.![]()

Vi ste u dilemi, ne mogu ja da odlucujem za vas. Prvo ste godinama pisali da Novak nema pojma, a sada kada je cak i vama jasno da je najbolji ikada, sada ima pojma ali je namestao meceve. Dogovorite se sta mu tacno zamerate.![]()
Naravno da je Novak fantastican teniser, ja nikad nigde nisam rekao da "nema pojma". Samo, u cemu je "najbolji ikada"?
Nema najvise slemova(deli peto mesto), nema najvise titula, nema najvise nedelja na prvom mestu, nema najvise zavrsnih mastersa, nema najvise mastersa, nije kompletirao sve slemove... Svakako jedan od najboljih ikada, ali jos nije ni blizu da postane najbolji. Ima sanse, na dobrom je putu, ali jos je daleko. Medjutim, isto tako ima mnogo cudnih stvari oko njega. Te ona cudesna transformacija, te price cak i njegovih navijaca da je prodavao meceve(citaj, Vimbldon 2013, Us 2014), pa predaje meceva kad god krene da gubi.
Ne idu na kontrole. Mnogo se brukas, mada manje od onih što su iz godine u godinu uredno testirali Lensa i, gle čuda, isto kao ovi naši nesrećnici objavljivali da je sve u redu...
Samo Lens nije rekao da je izbacio gluten. Stvarno si zicer...
Moj favorit je što si moju tvrdnju pobio time što nisu provalili ni Merion Džons...![]()
Naravno da je Novak fantastican teniser, ja nikad nigde nisam rekao da "nema pojma". Samo, u cemu je "najbolji ikada"?
Nema najvise slemova(deli peto mesto), nema najvise titula, nema najvise nedelja na prvom mestu, nema najvise zavrsnih mastersa, nema najvise mastersa, nije kompletirao sve slemove... Svakako jedan od najboljih ikada, ali jos nije ni blizu da postane najbolji. Ima sanse, na dobrom je putu, ali jos je daleko. Medjutim, isto tako ima mnogo cudnih stvari oko njega. Te ona cudesna transformacija, te price cak i njegovih navijaca da je prodavao meceve(citaj, Vimbldon 2013, Us 2014), pa predaje meceva kad god krene da gubi.
Lepa vest. Vrnuo se Delpo. Upravo igra sa Kudlom. Za sada 3:0 lagano. Samo da više ne pravi pauze pa da razbije ovu monotoniju što vlada teniskim kurtom![]()
Ne idu na kontrole. Mnogo se brukas, mada manje od onih što su iz godine u godinu uredno testirali Lensa i, gle čuda, isto kao ovi naši nesrećnici objavljivali da je sve u redu...
Samo Lens nije rekao da je izbacio gluten. Stvarno si zicer...
Moj favorit je što si moju tvrdnju pobio time što nisu provalili ni Merion Džons...![]()

![]()
Samo da se Delpo vrati i da pokaze kako je iskoristio pauzu .
Prosli put je preuranio i time povecao pauzu ...![]()

Ja mislio Novak "human" ne naplaćuje egzibicije kao zlikovac Federer kad ono i on alav![]()
Čudni neki debili, sad povampirili twit koji je bačen u martu PROŠLE godine...
http://www.intermagazin.rs/svaka-cast-veliki-covece-nole-objasnio-zasto-srbija-nece-u-nato/

Da, krajnje iznenađujuće je da toliko naplaćuje jedan revijalni meč... zanima me šta bi čarli rekao na ovo?![]()

Bodovno jeste, ali novčano daleko od zanemarljivog i nebitnog. Još kad se uzme u obzir da ne igra Rodžer koji ga je u poslednje dve sezone tukao tamo, onda Dubai za Novacka dođe kao laka lova.
Što se tiče Madrida, ne verujem da će Novack nastupati tamo posle onog skandala od pre 3 godine kad je vikao navijačima da mu oližu Stojka. Mada, opet, alav je naš Nole pa možda i stegne anus i istrpi nadljudske pritiske zarad kinte.
Verujem da bi nam uputio par psovki iz svog širokog arsenala![]()

ili se priprema za Bazel?