Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za razliku od Novacka ja sam uvek imao pošten odnos prema državi i prema plaćanju poreza, tako da me te priče ne dotiču :mrgreen:

Avaj, verovala ili ne juče se vratih iz Švice. Sve češće poslujem sa našim firmama tamo pa razmatram mogućnost da se preselim u Vedensvil.
Upravo merkam neku kuću sa pogledom na Ciriško jezero pored Rodžerove vile :D

Kako ti, kako Miloš i Jelena? :lol:
Svi smo dobro sto i tebi zelimo .
Nikolina se vratila iz Bazela nije ti vidjela Rodzera .:D

- - - - - - - - - -

Objasni :heart: Maconiju sta treba da radi, dal da opet cvili ili smeje? Ne zna on,jadan:sad2:

On ce da se raduje drug moj super kad mu nisam poslala tri ...:D

VELIKI COVJEK ZDUSNO NAVIJAO ZA VELIKI TIM ... VELIKA POBJEDA ...b r a v o ZA C RVENO BELE

563210_tan2016-2-11-201216358-0_f.jpg

Veliki tim... :rotf:

- - - - - - - - - -

Svi smo dobro sto i tebi zelimo .
Nikolina se vratila iz Bazela nije ti vidjela Rodzera .:D

Sledeći put nek' mu pokuca na vrata i dobiće autogram :D

Kakve sam Tantalove muke imao u onoj poreskoj upravi pre neki dan, tačno sad razumem Novacka...
Komi kriv kad nisam treskao lopticom po praznim bazenima od svoje treće, nego išao na Prodigy pod sankcijama i mlatarao basketa mimosvijet...

- - - - - - - - - -

U stvari sam samo hteo da kažem da mi je i dalje ne verovatno to što su neki postovi obrisani. :lol:

Kakve sam Tantalove muke imao u onoj poreskoj upravi pre neki dan, tačno sad razumem Novacka...
Komi kriv kad nisam treskao lopticom po praznim bazenima od svoje treće, nego išao na Prodigy pod sankcijama i mlatarao basketa mimosvijet...

- - - - - - - - - -

U stvari sam samo hteo da kažem da mi je i dalje ne verovatno to što su neki postovi obrisani. :lol:

Ne verovatno je i meni... istina, muka je to oko poreza :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back