- Poruka
- 86.572
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo sam se naspavao, svanulo je brate. Nisam dezurao na forumu cele noci kao hejter.![]()
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=02&dd=14&nav_id=1096872
„Đoković je najsavršeniji igrač kojeg sam video tokom 60 godina koliko sam trener. Teško je pronaći mu slabost. Šta je Boris Boker doneo njegovoj igri? Izađi na teren i u svakom poenu daj svoj maksimum. Uđi i izađi. Ne ostavljaj protivniku sa druge strane mreže nadu da može da te pobedi“
Nik Bolitieri
Zasto bi Novak ikada ikog vise pustao? Dosta je bilo. I previse! Pustio je Mareja da osvoji Vimbldon, pa Nisikorija da udje u finale US Opena, a Federerov poslednji osvojeni Gren slem (Vimbldon 2012, opet naravno preko Novakove grbace) vise je podsecao na "Truman Show" nego na stvarni sportski dogadjaj. Da, izgubio je i brdo finala i polufinala na Rolan Garosu na pravdi Boga (nemam bolje objasnjenje za RG 2012, 2013 i 2015). A pogotovu ne treba pustiti Federera jer je placljivko koji se naosvajao trofeja u najslabijoj eri tenisa i koji ima negativan skor sa najvecim rivalima i koga svi moguci mediji pokusavaju da promovisu najboljim ikada, a on to jednostavno nije. A zasto Rodzer nije a Novak JESTE, Bolitijeri to objasnjava najbolje![]()
Pozdrav,
(Gajetano, 14. februar 2016 23:36) # Link komentara
Preporučujem (+936)Ne preporučujem (-44)
Komentar na B92 na ovu Bolitijerovu izjavu. Sudeci po ovoj izjavi, a i po odnosu pluseva i minusa, Novakovi navijaci su ocito ubedjeni da je Novak "pustao", tj, namestao meceve. To nam govori da tu ipak necega ima, i da pisanja medija nisu bez osnova.

Pogodila te istina, ljut si, nemoj to prikrivati kojekakvim emotikonima koji se cerekaju. Kao doako' si mi. Federer je te sezone imao problema sa ledjima a i igrao je jako lose cele sezone. Nadal je i 2012. izgubio od Rosola u drugom kolu. On od tada redovno gubi u prvoj nedelji Vimbldona od losije rangiranih tenisera. Travnata podloga mu odavno ne odgovara, delom zbog onih problema sa kolenom mada je to vise psiholoske prirode. Inace, mucio se on cele karijere u prvoj nedelji Vimbldona. Meni su mnogo zanimljivije ove tvrdnje Novakovih navijaca da je Nole pustao protivnike u zavrsnicama slemova. Vidim da vecina zastupa taj stav, pa me zanima tvoje misljenje?

Au ako je stvarno puštao sve te igrače da ga pobede, morali bi doživotno da mu zabrane da igra tenis...![]()

Ljut.
Pa ja se super zabavljam citajuci vasa lupetanja. Ne znate jadni sta cete od muke.
A Rodzer je imao problema sa ledjima kao i kad je predao No1etu finale bez borbe u Londonu, a onda posle 2 dana igrao finale Dejvis kupa bez problema.
- - - - - - - - - -
Hejterski vlazni snovi.![]()
Ljut.
Pa ja se super zabavljam citajuci vasa lupetanja. Ne znate jadni sta cete od muke.
A Rodzer je imao problema sa ledjima kao i kad je predao No1etu finale bez borbe u Londonu, a onda posle 2 dana igrao finale Dejvis kupa bez problema.
- - - - - - - - - -

Ljut.
- - - - - - - - - -
. A Nole predavao meceve i Federeru, Nadalu, Mareju i ko zna kome. Kad god vidi da ce da izgubi. I da, odlucite se, jel' pustao protivnike, ili je gubio zato sto je protivnik bio bolji?Pa odluči se. Ili je puštao protivnike da ga pobede, ili je stvarno gubio te mečeve?![]()
Vi ste u dilemi, ne mogu ja da odlucujem za vas. Prvo ste godinama pisali da Novak nema pojma, a sada kada je cak i vama jasno da je najbolji ikada, sada ima pojma ali je namestao meceve. Dogovorite se sta mu tacno zamerate.![]()
@Mackoni
Puke fizikalije, a kad tamo najbolji retern na svetu, najbolji bekhend na svetu, najbolji drugi servis...
Evo ti samo za prvu stvar sta kaze ATP
http://www.atpworldtour.com/en/news/brain-game-djokovic-wins-australian-open-2016
"Djokovic is widely recognised as the best returner in the world"
I to ne postize tako sto vraca loptu iz publike kao Nadal, vec sa linije i iz terena, a za to treba mnogo talenta, citanja protivnika, vidovitosti, vestine, vrhunski bekhend koji ne moze da se izbusi i na kraju fizicka sprema koja je neodvojiva sa uspehom u danasnjem sportu.
Pogledaj malo gde su drugi sportovi danas kad je fizika u pitanju. Pogledaj samo sta su uradili LaVine i Gordon za vikend, pomerili su granice moguceg iznad maste. To i Novak radi u tenisu.
@Mackoni
Puke fizikalije, a kad tamo najbolji retern na svetu, najbolji bekhend na svetu, najbolji drugi servis...
Evo ti samo za prvu stvar sta kaze ATP
http://www.atpworldtour.com/en/news/brain-game-djokovic-wins-australian-open-2016
"Djokovic is widely recognised as the best returner in the world"
I to ne postize tako sto vraca loptu iz publike kao Nadal, vec sa linije i iz terena, a za to treba mnogo talenta, citanja protivnika, vidovitosti, vestine, vrhunski bekhend koji ne moze da se izbusi i na kraju fizicka sprema koja je neodvojiva sa uspehom u danasnjem sportu.
Pogledaj malo gde su drugi sportovi danas kad je fizika u pitanju. Pogledaj samo sta su uradili LaVine i Gordon za vikend, pomerili su granice moguceg iznad maste. To i Novak radi u tenisu.

Odličan si primer našao, iz NBA. Znaš li da njihovi reprezentativci ne idu na doping testove?
Nađi sličnosti.![]()
Ajd ovako da probam: i Lens Armstrong je išao na antidoping kontrole. I uvek bio negativan.
Povuci paralelu... Para vrti gde burgija neće, posebno kod američkih sportista.