duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Mats je stara šlihtara. A vi što ste ga godinama pljuvali sada jedete ono što se ne jede![]()
Bi li bio *slihtara* da je nakitio lijepu istinitu pricu o Nadalu ili Rodzeru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mats je stara šlihtara. A vi što ste ga godinama pljuvali sada jedete ono što se ne jede![]()
Bi li bio *slihtara* da je nakitio lijepu istinitu pricu o Nadalu ili Rodzeru?
Bio je Federerova šlihtara dosta dugo...Meni to nije teško da priznam.
A sta su tada jeli Rodzerovi navijaci ?
nek si mu dala....kaficu.
To ti meni reci![]()

Pusti ga neka guta....tvoju kaficuStari - novi - Mackoni da ti ja kazem a ti ne znas a prvi si rekao sto jedu Novakovi navijaci .![]()

http://www.b92.net/sport/australianopen2016/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&dd=14&nav_id=1085299
„Ono što morate da poštujete kada je u pitanju Đoković je da on to radi u možda i najboljoj eri tenisa u istoriji. Danas je mnogo teže. Kada je Rodžer to radio, Đoković i Mari nisu još dostigli svoj vrhunac. Tokom 2015. nije bilo šanse da Đoković nema svoj dan. Jednostavno, ne vidim igrača koji bi mogao da ga ugrozi. Na svakom turniru, prolazio je kroz najbolje igrače, stizao do finala i, uglavnom, pobeđivao.“
Mats Vilander objasnio.![]()
Stari - novi - Mackoni da ti ja kazem a ti ne znas a prvi si rekao sto jedu Novakovi navijaci .![]()
Ene ga sad. Mi smo cudo. Otkad se njegovo misljenje u Srbiji uopste uzima za strucno, ozbiljno i nepristrasno. Toliko je njegovo misljenje nipodastavano da je bilo na granici neukusa. Kako se stav o necijem misljenju lako menja u odnosu da li kudi ili hvali naseg ljubimca. A covek je samo govorio ono sto misli. I tada i sada. I najcesce bio u pravu. Narocito sada.

Viktor uzeo turnir u Sidneju.![]()
U finalu je bio bolji od Dimitrova sa 2:6 6:1 7:6.
Lep početak godine za Viktora, čestitam!![]()

Gledam nesto zreb. Mari najlaksi pa Nole, Federer, Nadal. Federer ima dve jako opasne mine u prva tri kola (Dolgopolov i Dimitrov).

Znaci nakon prvog kola, pocetak kraja![]()
Gotov je.![]()

Igrace zajedno mix u Brazilu...Da igra umesto njega?![]()

Ako tu ne ubode...To će ga izvadi.![]()