Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kafica za Mackoni castim jer nije izdrzao tri dana a Carli jeste ...
126436928_0_958a1_53ee7d4c_S.png

http://www.b92.net/sport/australianopen2016/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&dd=14&nav_id=1085299

Ono što morate da poštujete kada je u pitanju Đoković je da on to radi u možda i najboljoj eri tenisa u istoriji. Danas je mnogo teže. Kada je Rodžer to radio, Đoković i Mari nisu još dostigli svoj vrhunac. Tokom 2015. nije bilo šanse da Đoković nema svoj dan. Jednostavno, ne vidim igrača koji bi mogao da ga ugrozi. Na svakom turniru, prolazio je kroz najbolje igrače, stizao do finala i, uglavnom, pobeđivao.“

Mats Vilander objasnio. :ok:

Ene ga sad. Mi smo cudo. Otkad se njegovo misljenje u Srbiji uopste uzima za strucno, ozbiljno i nepristrasno. Toliko je njegovo misljenje nipodastavano da je bilo na granici neukusa. Kako se stav o necijem misljenju lako menja u odnosu da li kudi ili hvali naseg ljubimca. A covek je samo govorio ono sto misli. I tada i sada. I najcesce bio u pravu. Narocito sada.

P.S. Jedino je zaboravio da doda da su sada Federer i Nadal prosli svoj zenit (kao onda kad Nole i Mari nisu bili u zenitu), a Mari Noletu, ruku na srce, i nije pravi protivnik. Uostalom samo je malo trebalo da se konsultuje sa Bekerom i njegovim opisom danasnje konkurencije.
Svaka cast Troickom. Gazi putem stare slave.

Poslednja izmena:
Stari - novi - Mackoni da ti ja kazem a ti ne znas a prvi si rekao sto jedu Novakovi navijaci .:zcepanje:

Pa jedu oni koji su ranije mrzeli Matsa a sad ga citiraju. Ja ga, sa druge strane, nikad nisam voleo :D

- - - - - - - - - -

Ene ga sad. Mi smo cudo. Otkad se njegovo misljenje u Srbiji uopste uzima za strucno, ozbiljno i nepristrasno. Toliko je njegovo misljenje nipodastavano da je bilo na granici neukusa. Kako se stav o necijem misljenju lako menja u odnosu da li kudi ili hvali naseg ljubimca. A covek je samo govorio ono sto misli. I tada i sada. I najcesce bio u pravu. Narocito sada.

Upravo to, Dule.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back