Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
![]()
Nisam siguran šta ljudi u Švajcarskoj misle o Novaku, ali on
zaslužuje puno poštovanje za svoja dostignuća, uspehe, rekorde i nizove pobeda.
Sjajan je već godinama i napravio je veliki korak, bio je to veliki skok sa trećeg
mesta na sam vrh. Ako shvatatenjegovu igru, spremnost, zdravlje,mentalni prostup,
kako god da to nazivate, odradio je sjajan posao u svemu tome i mislim da svi to poštuju. – rekao je Švajcarac.
Ocigledno smo citali istu vest. Jedan od mojih postova pre tvog. Ja samo dodao misljenje jednog "komentatora" i moje misljenje o tome.
Federer: Novak zaslužuje poštovanje svih
Đoković iza sebe ima jednu od najdominantnijih sezona u istoriji tenisa, a novu je započeo titulom na turniru u Dohi, do koje je došao pobedom nad Rafaelom Nadalom sa 6:1, 6:2.
Federer, s druge strane, nije bio jednako uspešan, pošto je u Brizbejnu poražen u finalu od Kanađanina Miloša Raonića sa 6:4, 6:4.
„Nisam siguran šta ljudi u Švajcarskoj misle o Novaku, ali on zaslužuje puno poštovanje za svoja dostignuća, uspehe, rekorde i nizove pobeda. Sjajan je već godinama i napravio je veliki korak, bio je to veliki skok sa trećeg mesta na sam vrh. Ako shvatate njegovu igru, spremnost, zdravlje, mentalni prostup, kako god da to nazivate, odradio je sjajan posao u svemu tome i mislim da svi to poštuju“, istakao je Federer.
Ja sam čitao komentare na pojedinim švajcarskim sajtovima ono što sam zaključio je za mene iznenađujuće oni barem po komentarima koje ostavljaju imaju više poštovanja prema Novaka nego mi ili neke druge nacije poput engleza ili amerikanaca takav mi je barem utisak.
(Nebojša, 10. januar 2016 15:27)
# Link komentara
Sto se tice prvog dela zakljucka i utiska on je pogresan i los. Niko ga ne moze, niti vise voli od nas Srba. Drugi deo je dobar. Ni Englezi ni Amerikanci ga ne vole. Svajcarci mozda korektni sem kad je Federer u pitanju. Aj` da ti nesto poverujemo jer kazes da si citao.
P.S. Ipak izgleda da nismo citali clanak iz istih novina. U mom nema ovih grescica: shvatatenjegovu, prostup, ,mentalni. Sustina je ista samo, kazem, izgleda da nisu iste novine.
Poslednja izmena:
..sad ima jakog trenera.