Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako.
Ali hajde da uživamo u momentu.

Bogami bojim se da ce biti - ala nase za kratko bejase.

- - - - - - - - - -

Kako se broje samo finala kad se cele nedelje samo broji hoće li stići prvi do dvajsdva...
I nije, naravno.
Hirurg je vrhunski odradio posao - sestro, zatvori pacijenta.

Ja racunam ko ce na kraju podici pehar. Zna se. Nole.

A tacna zna se konobaru :super:

Kao mnogo puta ove godine. Bas od Noleta. Dovoljno samo Vimbldon i Amerika. Daleko je i od tacne.

P.S.Nole odigrao mec kako to uvek igra na pocetku turnira. Nebitne meceve igra ispod svog nivoa. Kasnije podize formu i najvaznije meceve igra najbolje i dobija turnir. Ovo je taj mec u kome moze, zbog toga sto se zbog poraza ne ispada, sebi da dozvoli cak i da izgubi. Nole napravio dve greske, dao dva poklona, i nesrecno izgubio prvi set. Da se igrao i treci set tesko da bi Federer mogao da izdrzi.
Federerov brejk u drugom setu omogucila mreza.
Krajnje nekarakteristican mec za Federera.To mu se dugo nece opet desiti. U celom mecu Federer iskoristio, za njega, neverovatan procenat brejk lopti i nije odigrao “sto” ram udaraca nebu pod oblake i forhenda koji izlaze i van dubl polja. Nije igrao i one svoje poznate lose servis gemove koje tesko vraca bas zbog onog loseg koriscenja brejk lopti (Amerika bila nenadmasna za bilo kog tenisera).
Kao zakljucak: Nole je izgubio mec, a ne Federer dobio.

Poslednja izmena:
DULE ...P.S.Nole odigrao mec kako to uvek igra na pocetku turnira. Nebitne meceve igra ispod svog nivoa.

DULE NAMA SU NJUGOVI MECEVI SA RODZEROM BITNI ...AJD NEMA VEZE ...
Novak ce to nadoknaditi ...
Rodzer je pokazao da ga ne treba odpisivati a Novak je igrao lose .
Meni je posle meca bilo lose ...Krivo mi je kad Nole sam sebe pobjedjuje ...

SEO NA NOLETOVO MESTO Federer: Neće peškir da određuje šta ću da radim!

Ahahahahha,koji KRALJ jbt :rotf:

http://sport.blic.rs/Tenis//283369/SEO-NA-NOLETOVO-MESTO-Federer-Nece-peskir-da-odredjuje-sta-cu-da-radim

Ovo vam se drugi put dešava protiv Novaka. Seli ste na pogrešnu stolicu.

- Uzeo sam pogrešnu stolicu? - pitao se Federer.

Pa, peškiri su bili drugačije raspoređeni.

- Okej. Meni peškir ne znači mnogo, da vam kažem. Neće meni peškir da određuje šta ću da radim. Sedeo sam na istoj toj stolici kada sam izašao na meč sa Tomašom Berdihom. Rekoh sebi 'sviđa mi se da opet tu sedim'. Izašao sam prvi, a obično ko izađe prvi bira gde će da sedne. To su pravila, bar po meni, a ne neka sa peškirima, da budem potpuno otvoren. Možda je vama peškir bitniji. Za mene je peškir važan kada se tuširam - zaključio je Švajcarac.

http://sport.blic.rs/Tenis//283369/SEO-NA-NOLETOVO-MESTO-Federer-Nece-peskir-da-odredjuje-sta-cu-da-radim

- Okej. Meni peškir ne znači mnogo, da vam kažem. Neće meni peškir da određuje šta ću da radim. Sedeo sam na istoj toj stolici kada sam izašao na meč sa Tomašom Berdihom. Rekoh sebi 'sviđa mi se da opet tu sedim'. Izašao sam prvi, a obično ko izađe prvi bira gde će da sedne. To su pravila, bar po meni, a ne neka sa peškirima, da budem potpuno otvoren. Možda je vama peškir bitniji. Za mene je peškir važan kada se tuširam - zaključio je Švajcarac.

Hahahaha, al' troluje deda

Beda od coveka...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back