Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jjj6keB.png

Tako su neki pricali i prosle godinu za ovu. Ja rekao da ce on lakse odbraniti svoje, iako brani vise bodova od Federera. Djavolski bio u pravu.
Svejedno previse bodova brani,3 gs.Tako je i posle 2011 izgubio prvo mesto...

Roger je i dalje u dovoljno dobroj formi da to iskoristi.Samo strpljivo,mislim da ne moze da osvoji jos 1 gs al nikad se ne zna.Mozda i bude 18 :D

Slično je prokomentarisao i Mark Peči, bivši trener Endija Marija a sad teniski analitičar na sky sportu.
On je rekao da se ove godine situacija mnogo izmenila u vezi velike četvorke.

Sada imamo Novaka daleko ispred svih ostalih, zatim četvorku Mari, Federer, Nadal i Vavrinka koji su barem dva puta osvojili GS, pa tek onda svi ostali koji se bore da uđu u top 10.

Naglasio je da ne vidi nikoga u dogledno vreme ko bi mogao Novaka da ugrozi na prvoj poziciji.

Svejedno previse bodova brani,3 gs.Tako je i posle 2011 izgubio prvo mesto...

Roger je i dalje u dovoljno dobroj formi da to iskoristi.Samo strpljivo,mislim da ne moze da osvoji jos 1 gs al nikad se ne zna.Mozda i bude 18 :D

Ove godine je odbranio sve što je osvojio prišle godine tako da neće imat baš mnogo za odbranu. A što se tiče Federera, taj je tek treći igraš od preostale četvorice koji su daleko ispod Noleta. A da je taj tvoj favorit neko i nešto, ne bi izgubio drugu potziociju. Sada mu je pad krenuo vrtoglavom brzinom. Ako se i ne nadje u drugoj desetorici. Inače, za Noleta on je odavno píčkin dim. :rotf:

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=11&dd=11&nav_id=1061848

Beker objasnio. :ok:

“Prikazao je neverovatnu konstantnost – odigrao je 83 meča i izgubio samo pet, ali što je još impresivnije, nije odigrao niti jedan loš meč. Lupam glavu, ali ne mogu da se setim još jednog igrača koji je prikazivao takve partije. Reč koja sve to sumira jeste ’kvalitet“, rekao je Beker.

“Ne govorim samo o kvalitetu igre, nego i o tome koliko se on daje. Već je osvojio mnogo toga, ali i dalje je gladan pobeda i napretka. Duboko voli tenis – da nije tako, ne bi ulagao toliko trud. Ponosan sam što sam deo njegovog tima“

"Nije bilo lako jer je Novak već pobeđivao sa drugačijim stilom igre, ali je više vremena provodio na terenu. Sa 22 godine to je u redu, ali danas to više nije moguće. Naš zadatak bio je da učinimo da on prihvati sopstvenu evoluciju“.

Odlicna analiza. Lepo objasnjen Novakov napredak i posredno objasnjeno zasto nema Nadala u vrhu - nije evoluirao, igra isti tenis 10+ godina, a vise nije fizicki dominantan kao ranije. Rodzer je opstao jer se usavrsavao sve vreme i sada je kompletniji igrac nego pre 10 godina...

Određene su grupe.

Novak igra u grupi sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem.
U drugoj grupi su Mari, Vavrinka, Nadal i Ferer.

Novak otvara u nedelju u 3h protiv Nišikorija, a kasnije, naveče u 8h igraju Federer i Berdih.
Druga grupa igra u ponedeljak.

I ja jutros cuh raspored po grupama. Federer, kao obicno, tezi zreb. Nisikori igra dobro, Berdih odlicno (cak i Nole se malo pomucio protiv njega). O Noletu izlisno trositi reci.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back