Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DULE ...P.S.Nole odigrao mec kako to uvek igra na pocetku turnira. Nebitne meceve igra ispod svog nivoa.

DULE NAMA SU NJUGOVI MECEVI SA RODZEROM BITNI ...AJD NEMA VEZE ...
Novak ce to nadoknaditi ...
Rodzer je pokazao da ga ne treba odpisivati a Novak je igrao lose .
Meni je posle meca bilo lose ...Krivo mi je kad Nole sam sebe pobjedjuje ...

Meni pricas. Sta mislis kako je bilo meni kada je, na mnogo vaznijem mecu na kome nema popravnog, Federer pobedio samog sebe. Jasno ti je da se radi o Americi. Ovde Nole ima sansu za popravku i sigurno ce je iskoristiti. Vidim da i ti mislis da ce on to odmah nadoknaditi, ako Federer uopste i uspe da dodje do njega. Kao sto kazes Nole je igrao lose pa Federerov uspeh i nije neki.

- - - - - - - - - -

Odlicno,jos jednom da ga opere u finalu i to je to :D

Ma kako da ne. Prvo treba da dodje do finala, a u finalima Nole nikome ne oprasta. Narocito ne njemu.

ILKE misli i pogadja slazem se sa njim a i ti Dule ...
Nedostaj je mi u Mec lopti onaj zestoki momak dobrog srca ILKE nas kakav je god .:manikir:

Nema veze, sad sam ti ja tu... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Rodzer sjeo na Novakovo mjesto ...:zcepanje:
Nikad nece da nauci da inat Novaka nece mimoici i da ce da mu vrati ....
Nije mogao ljepse da pogrijesi ...
Kako je nekim ljudima malo potrebno da pokazu pravo staro lice ...:zper:

Meni je na primer, veoma drago što Federer pred penzijom pobeđuje Novaka koji je na vrhuncu snage. Bez obzira na koje je mesto seo ;)

Nema veze, sad sam ti ja tu... :mrgreen:

- - - - - - - - - -
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Meni je na primer, veoma drago što Federer pred penzijom pobeđuje Novaka koji je na vrhuncu snage. Bez obzira na koje je mesto seo ;)
Da,npr Agasi pred penzijom nije pobedio Rogera ni jednom,8-0 :D

Dok je KRALJ dobio Novaka vec jedno 6-7 puta u poslednje 2 godine.Prakticno jedini problem je kad se igra vise od 3 seta,34 godine jbg :sad2:

Kad sam video da Nisikori ima brejk prednosti rekoh zeni - vazno je da je on pobedio Noleta. Ono sto je nezgodno kod poruka na mobilnom i postova na Forumu je to sto ne mozete cuti boju glasa dok to izgovara (pise). Inace bi videli i osetili sarkazam u njoj. Ne bih voleo da izgubi od Nisikorija. Naprotiv. Narocito ako bi to bio neki kalkulantski poraz.
P.S. E sad ga stvarno tupi. Necu ni da gledam. Gledacu - LAZI ME. Ima neke simbolike.
P.P.S. Sad mi je srce na mestu. Imao bih neki gorak ukus u ustima i osecaj neke mutljavine da je izgubio. Bez obzira sto pred kraj, kad mi se serija Lazi me, zavrsila cuh komentatora kako kaze da je ovo bio skoro najbolji mec do sada. Nikad ne volim muske meceve sa toliko brejkova. Federer osvojio 6 od 6 brejk lopti. Verovatno nezabelezeno u njegovoj karijeri (100%) jer to nije od jedne jedna. Zato ce on to platiti, kao i uvek, u vaznijim mecevima.
Ovako je ipak pobedila pravda. On i Nole idu dalje. Nole ce i ovako sigurno pobediti Berdiha, ali sad bar moze da igra opusteno. I da ga razbija natenane ili na brzaka 6:1, 6:2. Zavisi kako to neko shvata. Cak i ako u nekom ludilu izgubi dovoljan mu je jedan set. Jednom su ga tako, cini mi se 2011., idiotski "namargacili" kada se Mari povukao, a upao Tipsarevicm koga je Nole "pustio" da ga pobedi jer mu pobeda nije omogucavala prolaz. Mozda sam u vezi toga nesto umislio pa me ispravite. Slab sam u tim proracunavanjima. A i bilo je davno za mene koji stvari pamtim samo u globalu.

Kad sam video da Nisikori ima brejk prednosti rekoh zeni - vazno je da je on pobedio Noleta. Ono sto je nezgodno kod poruka na mobilnom i postova na Forumu je to sto ne mozete cuti boju glasa dok to izgovara (pise). Inace bi videli i osetili sarkazam u njoj. Ne bih voleo da izgubi od Nisikorija. Naprotiv. Narocito ako bi to bio neki kalkulantski poraz.
P.S. E sad ga stvarno tupi. Necu ni da gledam. Gledacu - LAZI ME. Ima neke simbolike.
P.P.S. Sad mi je srce na mestu. Imao bih neki gorak ukus u ustima i osecaj neke mutljavine da je izgubio. Bez obzira sto pred kraj, kad mi se serija Lazi me, zavrsila cuh komentatora kako kaze da je ovo bio skoro najbolji mec do sada. Nikad ne volim muske meceve sa toliko brejkova. Federer osvojio 6 od 6 brejk lopti. Verovatno nezabelezeno u njegovoj karijeri (100%) jer to nije od jedne jedna. Zato ce on to platiti, kao i uvek, u vaznijim mecevima.
Ovako je ipak pobedila pravda. On i Nole idu dalje. Nole ce i ovako sigurno pobediti Berdiha, ali sad bar moze da igra opusteno. I da ga razbija natenane ili na brzaka 6:1, 6:2. Zavisi kako to neko shvata. Cak i ako u nekom ludilu izgubi dovoljan mu je jedan set. Jednom su ga tako, cini mi se 2011., idiotski "namargacili" kada se Mari povukao, a upao Tipsarevicm koga je Nole "pustio" da ga pobedi jer mu pobeda nije omogucavala prolaz. Mozda sam u vezi toga nesto umislio pa me ispravite. Slab sam u tim proracunavanjima. A i bilo je davno za mene koji stvari pamtim samo u globalu.

Novak bi prosao dalje da je dobio Tipsara. Tipsaru nista nije znacila pobeda. I isto bi prosao dalje da je Ferer dobio Berdiha. Mozda su Berdih i Ferer dogovorili rezultat, ali je Novaku vec bilo dosta tenisa posle takve sezone. Verovatno je i sada doslo do zasicenja.

Novak bi prosao dalje da je dobio Tipsara. Tipsaru nista nije znacila pobeda. I isto bi prosao dalje da je Ferer dobio Berdiha. Mozda su Berdih i Ferer dogovorili rezultat, ali je Novaku vec bilo dosta tenisa posle takve sezone. Verovatno je i sada doslo do zasicenja.

Dve velike stvari u svojoj karijeri postigao je Janko Tipsarević pobedom na Novakom Đokovićem u poslednjem krugu grupe B na Masters kupu u Londonu: prvi put je uspeo da savlada aktuelog teniskog broja jedan (3-6, 6-3, 6-3), i ostvario je prvi trijumf na Masters kupu.

Ovaj poraz stavlja Novaka Đokovića u nezgodnu poziciju pred večerašnji meč Ferer – Berdih, mada i dalje ima šanse za prolaz.
Sada tenis „matematika“ postaje dosta jednostavnija nego što je bila dan ranije: Ako Ferer pobedi Berdiha, Ferer i Đoković idu dalje. Ukoliko Berdih pobedi Ferera, onda Ferer i Berdih idu dalje, a Đoković napušta turnir, i završava ovu tenisku godinu.

Nole turnir zavrsio sa 3:5, a Berdih sa 5:4. Da je Nole pobedio Tipsija sa 2:0, a izgubio je sa 1:2 imao bi 4:3. Ne znam da li je Berdih za bocu ipak bio bolji? Mozda negde gresim? Umem ja to. Mislim da je Ferer sa 5:2 neupitan.

Za sjutra planiram da setam kuce u vremenu meca Novak ...Nadal .
Danas sam gledala Nadala kako igra sa Fererom .Uhhhh, Ohhh.
Dobro rece Nole...*** Moracu da igram najbolji tenis u ovom mecu ***
Dule, ti me razumijes je li tako ?:D

Potpuno. Mada nemas brige. Nole dobija. I to glatko. Danas videli Rafinu ranjvost. Nole po obicaju igra sve bolje (najboljom igrom usao u polufinale) i sada do kraja samo obavlja formalnost. Naravno uz slatku osvetu za R.G.

- - - - - - - - - -

Marej pobijedjen Vavrinka me odusevio .Samo da tako dobro nastavi da igra ...
Finale sa Novakom pa nek pobijedi ko bude bolji ,Neka to bude Novak ...:heart::heart::heart:

Eto vidis da mislimo isto. Dok sam ja kucao moju poruku vidim istu takvu tvoju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back