ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Ode Federer u istoriju.
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ilke, ono samo takticki...corava koka potrefi prvo kolo, drugo ako bude, trece nemaaa sanse...jedino Bazel, Banja Luka i to radi sponzoraOde Federer u istoriju.
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
![]()
![]()

Ilke, ono samo takticki...corava koka potrefi prvo kolo, drugo ako bude, trece nemaaa sanse...jedino Bazel, Banja Luka i to radi sponzora![]()

Ma nije...imaju i humanitarni meceviZar je dotle došlo?![]()

Federer: Ne znam šta sam mogao drugačije…..
.jopet cvili![]()

Jucerasnji i danasnji mecevi jasno pokuzaju koliko je straobalno danas slaba konkurencija. Kad drugi igrac sveta gubi od igraca koji od svega sto se moze znati u tenisu zna samo da servira. Odmah sledeci mec glatko gubi. Taj isti Federer je u svoje vreme pobedjivao pet puta boljeg servera Rodika sa 21:3. (Nole sa njim negativan - 4:5). Ili Karlovica 13:1 (Nole : Ivo=1:2) Nadal jak kaze komentator!!! Smejurija. Ne znam od koga sve ove godine nije izgubio. Cak i od Federera. Juce se jedva provukao.
Nole i Simon odigrali jedan komican mec. Na nivou zenskog tenisa (za muski tenis nebrojeno brejkova u setu). Cak i moja zena, koja navija za Noleta vise nego sto bi navijala za mene, rece da je to bila bruka od meca.
Od kako je sveta i veka, od kako je prase rep iskrivilo, niko nikada ni u jednom sportu nije uleteo u takav nedostatak konkurencije kao Nole. Potpuni vakuum. I konkurencije nigde ni na vidiku. Gde su igraci (dajte mi imena) koji bi mogli da se mere sa ondasnjim Nadalom (dovoljan bi bio samo on), D<script id="gpt-impl-0.7630833789526282" src="http://partner.googleadservices.com/gpt/pubads_impl_75.js"></script>elpom, Hjuitom, Rodikom, Safinom, Nalbandijanom. Da ne racunamo (mrzi me da nabrajam jer ih ima podosta) one koji igraju i danas, ali "nekoliko" godina matoriji, koji od Federera i (sto jes jes) odlicnog Nadala (samo godinu dana starijeg od Noleta) nisu prakticno nista osvajali. Ajde nesto jesu Delpo, Safin i (Nole, Nalbandijan i Davidenko zavrsni turnir). Sve to do 2011. do vremena u kome je postojala jaka konkurencija i Federer napunio 30 godina, a Nadal otisao u aut.. (Noletova Australija 2008-e - Federer mononukleoza). Ma lepo Beker kaze ....... . I sto je najvaznije posteno i objektivno misljenje.

ah, idemo nole..
ohhh
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jačeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oooooooooooooooooo...
nirvana
![]()

Berdih servira za održanje u meču
![]()
- - - - - - - - - -
Ovo što si naveo kao argument slabe konkurencije upravo je dokaz d aje konkurencija izuzetno jaka. KAd svako može da pobedi svakoga ali Novaka niko. To je znak samo da je opn odskočio od savremenog tenisa. Avi ostali igrači su na drugom nekom nižem levelu. Ja tako vidim današnji tenis. Ranije se znalo ko je favorit. Danas ne, i to je dokaz da je konkurencija izuzetno jaka.
- - - - - - - - - -
Evo ga i Berdih kao dokaz. Nole sa njim igra drugi tajbrejk. Jel to znak da Nole nije jak? Ili da je Berdih dostigao nivo da može da mu parira?
- - - - - - - - - -
Berdih ima set loptu.![]()
U dlaku izjednačen drugi set.
![]()
Pobediće srećniji, ne bolji.
- - - - - - - - - -
Berdih ima set loptu na svoju servu![]()
Tacno. Odskocio od savremenog tenisa koji je nikakav. Kako se ne zna favorit kad Noleta niko ni slucajno ne moze da pobedi? Federer je bio na visem levelu u vreme kad se tenis igrao na visem levelu. Kako mi ne dajete imena koja odgovaraju onim bivsim teniskim gromadama? Berdih je bio i ranije na nivou. Izbacio Federera na Olipmpijadi 2004., Vimbldon 2010., Amerika 2012. A i vec je matorko.
- - - - - - - - - -
Kao i mnogo puta do sada. Sreca. Toliko promasaja u drugom setu u taj-brejku.
A najjace od svega je sto su Novak i Marej(koji je mladji za 5 dana) najmladji cetvrtfinalististi ovog turnira. A ljudi imaju 28 i po godina. Svi ovi igraci su igrali i u Federerovo vreme.