Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako neko rece Federer zasluzeno ide u istoriju, a Novaku pripada danasnjica, a za sve ostalo cemo lako.
Ne mislim da treba da ide u penziju, samo sto svako od njih ima svoje vreme..Rogerovo vreme prolazi i on sa tim,mora da se pomiri uz svo postovanje kao jednom od najboljih tenisera,ali i nad najboljim ima jos bolji a to je sada Novak Djokovic..jedan izuzetan covek,i sportista..koji ne da pobedjuje svoje protivnike vec pobedjuje i publiku na inteligentan nacin..Primetili ste da Novak uvek u govorima pozdravi i zahvali se publici.Ovog puta na US openu publiku nije pomenuo...:)

Ne mislim da treba da ide u penziju, samo sto svako od njih ima svoje vreme..Rogerovo vreme prolazi i on sa tim,mora da se pomiri uz svo postovanje kao jednom od najboljih tenisera,ali i nad najboljim ima jos bolji a to je sada Novak Djokovic..jedan izuzetan covek,i sportista..koji ne da pobedjuje svoje protivnike vec pobedjuje i publiku na inteligentan nacin..Primetili ste da Novak uvek u govorima pozdravi i zahvali se publici.Ovog puta na US openu publiku nije pomenuo...:)

Nije publika to pominjanje ni zasluzila .
Naravno nije sva publoka nevaspitana bila je to mala brojka prema broju prisutnih a da nisu navijali za Rodzera jesu i to je tako .
Stara gospodja Evropa nije imuna na slicna ponasanja ali je ipak drugacija narocito ona sa Vimldona .
Novak se pored protivnika pobijedio i Njujorsku publiku .Nije da publika ne voli Novaka vec vise voli njegovog protivnika .

Nije publika to pominjanje ni zasluzila .
Naravno nije sva publoka nevaspitana bila je to mala brojka prema broju prisutnih a da nisu navijali za Rodzera jesu i to je tako .
Stara gospodja Evropa nije imuna na slicna ponasanja ali je ipak drugacija narocito ona sa Vimldona .
Novak se pored protivnika pobijedio i Njujorsku publiku .Nije da publika ne voli Novaka vec vise voli njegovog protivnika .

Bravo Duško :ok:

Duško Dugouško :rtfm:
ZUTA-SARGAREPA-STARA-SORTA-50-SEMENA_slika_L_13230197.jpg

Ja sam Dusko Dugousko a ti si ZUTA SARGAREPA :manikir:

:sad2:...njegovo vrijeme je proslo sa 27 :rumenko:...6 godina 2 GS-a..nije dobro :sad2:...

Bolje mu je da razmislja kako da pretekne Nadala,bice tesko :D

- - - - - - - - - -

Da nije cekao da Roger i Rafa padnu sa formom i da se ranije suprotstavio njima dvojici mozda bi i imao neke sanse da obori rekord...

Ne znam sta ce biti :sad2:

Kako mali Perica zamislja Novaka i tenis.

Novak je sa 15 godina igrao najbolji tenis u zivotu, ali nije hteo da se znoji vec je 8 godina sedeo, lezao i odmarao se, a onda kad su svi drugi umrli uzeo je reket u ruke i osvojio 50% odigranih GS-ova od svoje 23-28 godine.

Po toj logici mogao je Federer malo da saceka Novaka pa da onda pocne da igra, a ne da osvaja GS-ove protiv matorog Agasija, Bagdatisa, FIlipusisa, Rodika...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back