- Poruka
- 399.154
Išao sam u Gimnaziju ovde u Kolinu da mi izračunaju razliku. Kažu svi maturatnti da je razlika 6.740.
Jel to tačno?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Išao sam u Gimnaziju ovde u Kolinu da mi izračunaju razliku. Kažu svi maturatnti da je razlika 6.740.
Jel to tačno?![]()

Ne mislim da treba da ide u penziju, samo sto svako od njih ima svoje vreme..Rogerovo vreme prolazi i on sa tim,mora da se pomiri uz svo postovanje kao jednom od najboljih tenisera,ali i nad najboljim ima jos bolji a to je sada Novak Djokovic..jedan izuzetan covek,i sportista..koji ne da pobedjuje svoje protivnike vec pobedjuje i publiku na inteligentan nacin..Primetili ste da Novak uvek u govorima pozdravi i zahvali se publici.Ovog puta na US openu publiku nije pomenuo...Kako neko rece Federer zasluzeno ide u istoriju, a Novaku pripada danasnjica, a za sve ostalo cemo lako.

Ne mislim da treba da ide u penziju, samo sto svako od njih ima svoje vreme..Rogerovo vreme prolazi i on sa tim,mora da se pomiri uz svo postovanje kao jednom od najboljih tenisera,ali i nad najboljim ima jos bolji a to je sada Novak Djokovic..jedan izuzetan covek,i sportista..koji ne da pobedjuje svoje protivnike vec pobedjuje i publiku na inteligentan nacin..Primetili ste da Novak uvek u govorima pozdravi i zahvali se publici.Ovog puta na US openu publiku nije pomenuo...![]()
Nije publika to pominjanje ni zasluzila .
Naravno nije sva publoka nevaspitana bila je to mala brojka prema broju prisutnih a da nisu navijali za Rodzera jesu i to je tako .
Stara gospodja Evropa nije imuna na slicna ponasanja ali je ipak drugacija narocito ona sa Vimldona .
Novak se pored protivnika pobijedio i Njujorsku publiku .Nije da publika ne voli Novaka vec vise voli njegovog protivnika .

Duško Dugouško![]()

Nakon neuspeha SABR-a, prica se da Rodzer radi na izumu novog udarca kojim ce konacno da pobedi Novaka![]()

Ne mislim da treba da ide u penziju, samo sto svako od njih ima svoje vreme..Rogerovo vreme prolazi i on sa tim,mora da se pomiri uz svo postovanje kao jednom od najboljih tenisera,ali i nad najboljim ima jos bolji a to je sada Novak Djokovic..jedan izuzetan covek,i sportista..koji ne da pobedjuje svoje protivnike vec pobedjuje i publiku na inteligentan nacin..Primetili ste da Novak uvek u govorima pozdravi i zahvali se publici.Ovog puta na US openu publiku nije pomenuo...![]()
...njegovo vrijeme je proslo sa 27
...6 godina 2 GS-a..nije dobro
...Šamar Mirki da se ne kliberi tokom njihovih duela?Nakon neuspeha SABR-a, prica se da Rodzer radi na izumu novog udarca kojim ce konacno da pobedi Novaka![]()
Bolje mu je da razmislja kako da pretekne Nadala,bice teskohttp://www.kurir.rs/sport/tenis/vil...de-najbolji-igrac-svih-vremena-clanak-1936175
Vilander misli da je Novak The Man koji ce preteci Federera i postati novi GOAT.

...njegovo vrijeme je proslo sa 27
...6 godina 2 GS-a..nije dobro
...

Bolje mu je da razmislja kako da pretekne Nadala,bice tesko
- - - - - - - - - -
Da nije cekao da Roger i Rafa padnu sa formom i da se ranije suprotstavio njima dvojici mozda bi i imao neke sanse da obori rekord...
Ne znam sta ce biti![]()
Nije mogao,posto Nadal nije cekao kao NovakPo toj logici mogao je Federer malo da saceka Novaka pa da onda pocne da igra, a ne da osvaja GS-ove protiv matorog Agasija, Bagdatisa, FIlipusisa, Rodika...