Ne znam zasto imas taj utisak. Na moj post da je Noletova izjava, da ce morati da ceka da Federer ode u penziju da bi osvojio Sinsinati, puna duha ti si cini mi se rekao da je "sramotna". Izgleda da je taj moj post uznemirio tebe. Preterano, a bez potrebe. Obicna kurtoazna izjava nekoga ko je izgubio mec. Neko je za taj mec, mrzi me da trazim ko, rekao da mu je vazniji od Amerike jer je nju vec osvajao. Mnogo je zeleo taj trofej, ali nije se dalo. Samo sticajem okolnosti.
Tako bi trebalo da ti je "sramotno" sto je Federer posle Amerike onoliko nahvalio Noleta iako su one pohvale vise odgovarale Noletovoj igri do Vimbldona jer je Nole u "nekakvoj krizi forme" posle Vimbldona. Sreca da se to uopste nije mnogo odrazilo na uspehe na turnirima koje je igrao. U sva tri dosao do finala, a najvazniji je i osvojio. I to kako ga je osvojio govori o maloj krizi u kvalitetu igre. Kad igrac koji ima odlican servis (i prvi i drugi), najbolji retern na svetu, najbolji dvorucni bekend, najbolji drop-sot, odlicnu igru sa osnovne linije u cetiri seta osvoji samo dva poena vise od protivnika koji je napravio vise od pedeset gresaka i imao 23 brejk sanse onda je to sve samo ne dobra igra. E sad i pored svega toga da je Federer bilo sta rekao sem onih reci hvale ja bih mu, cak i kao njegov navijac, zamerio i protumacio to kao zavist i ljubomoru i nesportsku izjavu jer nije umeo dostojanstveno da podnese poraz. A to je mnogo, mnogo daleko od "sramotne izjave". Zar ne?