Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igita ne budi Don Kihot. Uostalom protiv idolopoklonstva nema leka. Meni su neki Noletovi objektivni navijaci skrenuli paznju (naravno u privatnim porukama da i njih ne bi razapeli na krst) da se cuvam nekih drugih Noletovih navijaca inace cu se gadno provesti.Tako je i bilo.
Neka ti samo navedu jednog Noletovog “Nadala” medju tim mladim nadolazecim snagama. Nema ga. Po Bekeru ne dolazi niko. Tacno tako. Bezvazdusni prostor.
Nisikorija vec posla kuci cetrdesetprvi igrac sveta. Rafa cak i ako dodje do Noleta na ovoj podlozi sa ovakvom ovogodisnjom igrom nema ni promil sanse. Kad nije nista mogao na R.G. sta tek ima ovde da trazi. Znaci Nole vec u finalu.
Devojke nam se obrukase. Steta.

Poslednja izmena:
Igita ne budi Don Kihot. Uostalom protiv idolopoklonstva nema leka. Meni su neki Noletovi objektivni navijaci skrenuli paznju (naravno u privatnim porukama da i njih ne bi razapeli na krst) da se cuvam nekih drugih Noletovih navijaca inace cu se gadno provesti.Tako je i bilo.
Neka ti samo navedu jednog Noletovog “Nadala” medju tim mladim nadolazecim snagama. Nema ga. Po Bekeru ne dolazi niko. Tacno tako. Bezvazdusni prostor.
Nisikorija vec posla kuci cetrdesetprvi igrac sveta. Rafa cak i ako dodje do Noleta na ovoj podlozi sa ovakvom ovogodisnjom igrom nema ni promil sanse. Kad nije nista mogao na R.G. sta tek ima ovde da trazi. Znaci Nole vec u finalu.

Ma znam care, sta ti je... Zezamo se malo. Sad cu ja bas da ispravljam krive Drine

Eto onda Noletu prilike da nadmaši sve Leumove rekorde. Posle tamburajte da nije imao konkurenciju. Moš misliti, mnogo važno šta misle mrzitelji. :sad2:

0vjDi8T.png

Ja prije nekoliko mjeseci skapirao da postoje dvojica tenisera koji imaju isto ime i prezime - Žoao Souza. Jedan je iz Portugala a drugi iz Brazila

Dabome. Ja sam ih pomešao sad... Novak je pre godinu dve igrao sa pajserom iz Portugalije. A ovaj Brazilac nije ni za čelendžere.

- - - - - - - - - -

Šarapova odustala od US Opena
31.08.2015 22:00

Zbog povrede noge Ruskinja Marija Šarapova odustala je od učešća na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, saopštili su jutros organizatori poslednjeg Gren slem turnira sezone.

Marija ne igra, Ana ispala u 1.kolu... Nema više razloga da se gleda ženski tenis :lol:

Rafa bi mogao da ispadne vec u prvom kolu.Coric je nezgodan za njega,jak backhand :think:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Marija ne igra, Ana ispala u 1.kolu... Nema više razloga da se gleda ženski tenis :lol:
Marijine noge odrzavaju kakvu takvu gledanost zenskog tenisa,RIP :sad2:

- - - - - - - - - -

Gledaj mu majicu... kakva "elegancija" :rotf:
:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back