Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UayJmpt.png

Novak postaje glavni zloca na atp tour-u :lol:

Britanci ponovo napadaju Novaka: RASPLAKAO je skupljačicu lopti svojim ponašanjem!

Stvarno ne vidim u cemu je problem. Nole je lepo, krajnje korektno i ljudski objasnio ceo da kazemo dogadjaj. Uz to rekao da je spreman da se izvini za pogresno protumacen postupak. Setite se kad ste se vi nekome izvinili. Cak i kad ste pogresili.
http://www.24sata.rs/britanci-ponovo-napadaju-novaka-rasplakao-je-skupljacicu-lopti-svojim-ponasanjem/14541

Stvarno ne vidim u cemu je problem. Nole je lepo, krajnje korektno i ljudski objasnio ceo da kazemo "dogadjaj". Uz to rekao da je spreman da se izvini za pogresno protumacen postupak. Setite se kad ste se vi nekome izvinili. Cak i kad ste pogresili, a on nije i time samo pokazuje svoju velicinu.

- - - - - - - - - -

Treba da se načekaš da ga neko stigne a kamoili prestigne. Nedostižan je za narednih najmanje 5 godina. :hahaha:

Polako, polako sa tim hvaljenjem. Pazi da te ne proglase "baksuzdzijom" . Bar se meni to desilo. A samo sam govorio ono sto mislim.

I 'bem ti kišu i Englesku! A taman krenulo ka*anje!

Btw šta sam propustio? Pričate o malom garavom ili? :D

Bedak... :D Pa zar nemaju krov tamo napravljen? :P

Ma da, pričamo o garavom...pokušavamo da utvrdimo identitet osobe sa pudlicom. Znamo da voli pse i da se plaši Mileta... Što nije dobro... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Stvarno ne vidim u cemu je problem. Nole je lepo, krajnje korektno i ljudski objasnio ceo da kazemo "dogadjaj". Uz to rekao da je spreman da se izvini za pogresno protumacen postupak. Setite se kad ste se vi nekome izvinili. Cak i kad ste pogresili, a on nije i time samo pokazuje svoju velicinu.

- - - - - - - - - -

Polako, polako sa tim hvaljenjem. Pazi da te ne proglase "baksuzdzijom" . Bar se meni to desilo. A samo sam govorio ono sto mislim.

Čuj 5 godina, Dule :D Minimum narednih 10 godina će biti broj 1 :hahaha:

Pa čuo sam da postoji izvesni Mile ili tako neki...i da se ovaj sa pudlicom njega plaši :D Tako sam čuo...

- - - - - - - - - -

Ne računam nas trojicu, naravno. Toliko je navikao da ga pržimo, da se i ne potresa previše :hahaha:

Bedak... :D Pa zar nemaju krov tamo napravljen? :P

Ma da, pričamo o garavom...pokušavamo da utvrdimo identitet osobe sa pudlicom. Znamo da voli pse i da se plaši Mileta... Što nije dobro... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Čuj 5 godina, Dule :D Minimum narednih 10 godina će biti broj 1 :hahaha:
Taj mile neki opasan tip,ne daj se Carli :rotf:

- - - - - - - - - -

I 'bem ti kišu i Englesku! A taman krenulo ka*anje!

Btw šta sam propustio? Pričate o malom garavom ili? :D
Taman KRALJ krenuo da gazi kad ono kisa :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back