Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ali obećaj mi da ga nećeš pljuvati kad se sroza...bar ne više nego što ga mi sad pljujemo? Može? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ahahahahahahahahaha- - - - - - - - - -
Znam na koga misliš... to je onaj što se slikao sa pudlicom i zakačio na forumGaravi lik...
![]()
Ahahahahahahahahaha

Koga se boji?Da...Upravo za tog lika sam čuo da se totalno smirio, i da ne sme ni da zucne...tako se barem pričaIma strah od pojedinih članova ovog foruma
![]()
Koga se boji?![]()

Novak postaje glavni zloca na atp tour-u
Britanci ponovo napadaju Novaka: RASPLAKAO je skupljačicu lopti svojim ponašanjem!
Stvarno ne vidim u cemu je problem. Nole je lepo, krajnje korektno i ljudski objasnio ceo da kazemo dogadjaj. Uz to rekao da je spreman da se izvini za pogresno protumacen postupak. Setite se kad ste se vi nekome izvinili. Cak i kad ste pogresili.
http://www.24sata.rs/britanci-ponovo-napadaju-novaka-rasplakao-je-skupljacicu-lopti-svojim-ponasanjem/14541
Treba da se načekaš da ga neko stigne a kamoili prestigne. Nedostižan je za narednih najmanje 5 godina.![]()
I 'bem ti kišu i Englesku! A taman krenulo ka*anje!
Btw šta sam propustio? Pričate o malom garavom ili?![]()

Stvarno ne vidim u cemu je problem. Nole je lepo, krajnje korektno i ljudski objasnio ceo da kazemo "dogadjaj". Uz to rekao da je spreman da se izvini za pogresno protumacen postupak. Setite se kad ste se vi nekome izvinili. Cak i kad ste pogresili, a on nije i time samo pokazuje svoju velicinu.
- - - - - - - - - -
Polako, polako sa tim hvaljenjem. Pazi da te ne proglase "baksuzdzijom" . Bar se meni to desilo. A samo sam govorio ono sto mislim.

Pa čuo sam da postoji izvesni Mile ili tako neki...i da se ovaj sa pudlicom njega plašiTako sam čuo...
- - - - - - - - - -
Ne računam nas trojicu, naravno. Toliko je navikao da ga pržimo, da se i ne potresa previše![]()
Taj mile neki opasan tip,ne daj se CarliBedak...Pa zar nemaju krov tamo napravljen?
Ma da, pričamo o garavom...pokušavamo da utvrdimo identitet osobe sa pudlicom. Znamo da voli pse i da se plaši Mileta... Što nije dobro...
- - - - - - - - - -
Čuj 5 godina, DuleMinimum narednih 10 godina će biti broj 1
![]()

Taman KRALJ krenuo da gazi kad ono kisaI 'bem ti kišu i Englesku! A taman krenulo ka*anje!
Btw šta sam propustio? Pričate o malom garavom ili?![]()
Trebalo bi da ga ošuri sa 3 : 0 Kralj![]()

Sve ostalo bi bilo iznenadjenjeTrebalo bi da ga ošuri sa 3 : 0 Kralj![]()
Sta izvode. Sto, bre, ne navuku krov pa da se bar tamo igra. Moze posle Nole (on ce to brzo) pa da stigne i Vavrinka.
Hehehe Nole pobeđuje 3:0 Čilića. 6:0 u svim setovima!![]()
Samo ti: "Hehehe". Bese li ono 12:0? Od toga samo jedan mec u pet setova. Podosta setova sa 6:1 i 6:2.

Znam na koga misliš... to je onaj što se slikao sa pudlicom i zakačio na forumGaravi lik...
![]()