gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
Danas kad ga Anderson dohvati ovako naspavan i odmoran,jadan Nole![]()
razbice ga Andi k'o beba zvecku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas kad ga Anderson dohvati ovako naspavan i odmoran,jadan Nole![]()
![]()
Osvjezi se Dulence nase...
Veliki pozdrav za tebe i drustvo...![]()

Provukao se Nolo![]()

razbice ga Andi k'o beba zvecku

'bem ti i Andersona i bogove!
I sad sa onim propalitetom Čilićem. Strašno. Ta rupa mu neće uzeti ni 10 gemova.
Nije on jadan nista kriv. Jednostavno sa Noletom niko ne moze nista sem eventualno casnog poraza.
Cilic nije vredan komentara.
Bravo Nole.
Anderson se ubio na kraju kad je bilo najvaznije. Dve duple i onaj Noletov ludacki retern i cao.![]()
'bem ti i Andersona i bogove!
I sad sa onim propalitetom Čilićem. Strašno. Ta rupa mu neće uzeti ni 10 gemova.
Vidim da je bio težak meč protiv nekog world class tenisera? Anderson, beše?![]()
Tebra, preterujes sa nesportskim komentarima. A i baksuziras. Smanji malo.
Gold, Jahve, Mackoni, ne sekirajte se. Sutra je novi dan i nova sansa da neko pobedi Nola. Samo treba verovati![]()
NeznalicoVidim da je bio težak meč protiv nekog world class tenisera? Anderson, beše?![]()
taj od ponedeljka bolje plasiran od tvoga i ujakovog Vadigaconje 
E nije nego Nol.
- - - - - - - - - -
Nije NOLO nego NOLE ...Srculence ...Dusica hrabra i mogu slobodno dodati SRECNA .![]()
E nije nego Nol.
- - - - - - - - - -
Nije NOLO nego NOLE ...Srculence ...Dusica hrabra i mogu slobodno dodati SRECNA .![]()
Mislis da ce oni to doziveti.Tebra, preterujes sa nesportskim komentarima. A i baksuziras. Smanji malo.
Gold, Jahve, Mackoni, ne sekirajte se. Sutra je novi dan i nova sansa da neko pobedi Nola. Samo treba verovati![]()

Mi uvek verujemoTebra, preterujes sa nesportskim komentarima. A i baksuziras. Smanji malo.

Kako to niko ne moze da pobedi Novaka kad ga je Stan ubedljivo dobio u najvaznijem mecu sezoneNe znam sta je nesportsko u komentarima. O kakvom baksuziranju pricas. Pa tako pricaju skoro svi na Forumu. Sem casnih izuzetaka (zna se kojih) kojima i ti predlazes da "samo treba verovati". Da li i ti baksuziras? Uostalom ja to pricam i o Sereni. Samo sami sebe mogu da pobede.

Jel Fedji nije jos u publici?

Mi uvek verujemo
- - - - - - - - - -
Kako to niko ne moze da pobedi Novaka kad ga je Stan ubedljivo dobio u najvaznijem mecu sezone![]()