Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
123358238_0_a97ae_6fdf1c65_XL.jpg

Osvjezi se Dulence nase...
Veliki pozdrav za tebe i drustvo...:heart::heart::heart:

Hvala Duskice. Ovo su one prave Vimbldonske.

Bravo Nole. :D

Anderson se ubio na kraju kad je bilo najvaznije. Dve duple i onaj Noletov ludacki retern i cao. :D

pa anderson je celo vreme servirao sa velikim rizikom - drugi servis mu je bio dugačak i jači nego novakov prvi servis (između 117 i 125 milja na sat), i nole je znao da taj rizik mora jednom da proizvede duple greške.
to se desilo u desetom gemu kad je odservirao dve duple za redom i kad mu je nole jedan servis od 120 milja na sat riternirao pod noge.

- - - - - - - - - -

'bem ti i Andersona i bogove!

I sad sa onim propalitetom Čilićem. Strašno. Ta rupa mu neće uzeti ni 10 gemova.

sa čilićem je prošle godine igrao 5 setova, ne bih ja njega tek tako potcenjivao.

Tebra, preterujes sa nesportskim komentarima. A i baksuziras. Smanji malo.

Gold, Jahve, Mackoni, ne sekirajte se. Sutra je novi dan i nova sansa da neko pobedi Nola. Samo treba verovati :D

Ne znam sta je nesportsko u komentarima. O kakvom baksuziranju pricas. Pa tako pricaju skoro svi na Forumu. Sem casnih izuzetaka (zna se kojih) kojima i ti predlazes da "samo treba verovati". Da li i ti baksuziras? Uostalom ja to pricam i o Sereni. Samo sami sebe mogu da pobede.

Tebra, preterujes sa nesportskim komentarima. A i baksuziras. Smanji malo.

Gold, Jahve, Mackoni, ne sekirajte se. Sutra je novi dan i nova sansa da neko pobedi Nola. Samo treba verovati :D
Mi uvek verujemo :lol:

- - - - - - - - - -

Ne znam sta je nesportsko u komentarima. O kakvom baksuziranju pricas. Pa tako pricaju skoro svi na Forumu. Sem casnih izuzetaka (zna se kojih) kojima i ti predlazes da "samo treba verovati". Da li i ti baksuziras? Uostalom ja to pricam i o Sereni. Samo sami sebe mogu da pobede.
Kako to niko ne moze da pobedi Novaka kad ga je Stan ubedljivo dobio u najvaznijem mecu sezone :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back