- Poruka
- 2.222
Ko zna sta mu je Rafa dao onda u avionu![]()
Tukao ga je i pre aviona gotovo identičnim rezultatom po setovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista mu nije dao kao sto i onda na pravdi boga nabedise coveka i kaznise ga. Skoro mu upropastise karijeru, ali se Viktor nije dao i sada grabi ka prvih petnaest. Za dalje cemo videti.
.....Daj link za dijagnozu.

Daj link i sliku.Pogledaj kako je crven i koliki su mu podočnjaci
- - - - - - - - - -
Bombonice![]()

Bolje da je Beker rekao da Novak ne podnosti Federera, nego da se međusobno ne podnose
Kralj nikoga ne mrzi![]()

Ubio ga. Sad je na redu kralj Leum.
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=17&nav_id=1005304
- - - - - - - - - -
I evo, priznaje i sam da se radovao što Novak nije kompletirao sve GS turnire. Licemer i zajedljivac. Pakostan ko Pakistan
![]()
JJ je odservirala najbrzi servis karijere protiv Kerber pre nekoliko dana. 122 mph - 196 kmh. To je top 10 rezultat u WTA od pocetka 2015.
Igra nikad gore, a servira nikad bolje.![]()

Ide Viktor brzo na 10-12 mestoBRAVO - Viktore samouvjereno , mirno , dobro .
Zelim ti brzi ulazak u 20-et tenisera ATP liste i hrabro dalje .
![]()

Pitanje za čarlija:
Jesi li ti ikada uspeo da osovojiš neke pare kladeći se na tenis?![]()

Kako Viktor igra na travi može komotno u naredne mečeve prilikom izlaska na travnati teren da peva "Green Green Grass Of Home"![]()

Ono gore (brzina servisa) pitao jer mislim da mi ovde "treba da pokrenemo inicijativu" da se broj asova koji idu preko 218-220 km/h "ogranici" na 10 po mecu. 45 asova na jednom mecu - pa protiv toga bi i Nole jedva nesto uspeo da uradi. One do 210 km/h treba dozvoliti. Jasno vam je i zasto. Tolikom brzinom moze da servira i Federer i to je onda u redu. Pa jel` da?

Danas ćemo da vidimo kako će se kralj Leum posavetovati sa asovima Ive Kara jlića.![]()