JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Apsolutno,on je jedan od onih koji lagano mogu da operu veliku cetvorku kad je u dobroj formiVala baš...Velika šteta, mogao je da ima barem 3-4 GS osvojena s obzirom na talenat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno,on je jedan od onih koji lagano mogu da operu veliku cetvorku kad je u dobroj formiVala baš...Velika šteta, mogao je da ima barem 3-4 GS osvojena s obzirom na talenat.
Apsolutno,on je jedan od onih koji lagano mogu da operu veliku cetvorku kad je u dobroj formi![]()

Niko da prokomentariše...
![]()
Koliko god da navijam za njegove protivnike ipak ne bih voleo da Rafa tako nisko padne...dovoljno je što sam čuo da Delpo umesto da se uhvati reketa i krene da mrsi konce svima iz vrha ATP liste,on opet mora pod nož![]()
Ne može to da se poredi. Podloga je drugačija, ulog je manji, protivnik je "manji", pritisak je manji, turnir je manji...A videste li koliki je Nole ove godine bio baksuz? Da taj Vavrinka protiv njega odigra onakav mec, a danas izgubi od Andersona. Jedino ako mu Anderson bas ne odgovara. Izgubio poslednja 4 meca.

Da,najbolje igra na slemovima poslednjih nekoliko sezona...Ne može to da se poredi. Podloga je drugačija, ulog je manji, protivnik je "manji", pritisak je manji, turnir je manji...
Očigledno je došlo do pražnjenja, tako to obično ide posle osvajanja velikog turnira. Stanislav je od igrača koji vole da igraju "velike" mečeve, ovo je nebitan meč i nikakvo merilo njegove trenutne forme.
Još kad za protivnika imaš takvog servera... i to na travi.
A moguće je da je kalkulisao
Btw setite se prošle godine kad je osvojio Australiju, na prvom sledećem GS-u je ispao u 1.kolu![]()

http://sport.blic.rs/Tenis/274279/Federer-o-odnosu-sa-Novakom-Ne-svidja-mi-se-to-sto-je-Beker-rekao
Iznervirao ga Beker.
Mene je iznerviralo to sto sam procitao da Vava trenira sa Novakom. Pa Novace, ajde pusti jos malo spijuna da te snima.

http://sport.blic.rs/Tenis/274279/Federer-o-odnosu-sa-Novakom-Ne-svidja-mi-se-to-sto-je-Beker-rekao
Iznervirao ga Beker.
Mene je iznerviralo to sto sam procitao da Vava trenira sa Novakom. Pa Novace, ajde pusti jos malo spijuna da te snima.

Bolje da je Beker rekao da Novak ne podnosti Federera, nego da se međusobno ne podnose
Kralj nikoga ne mrzi![]()

Kakva su ovo nastrana uzbuđenja
![]()

ahaha,Konors d*ka na NadalaKakva su ovo nastrana uzbuđenja
![]()

Matori perverznjak
- - - - - - - - - -
A što se tiče Kralja.... Čarli, Kralj je najbolji svih vremena, i nema razloga da mrzi one koji su ispod njega u svakom smislu![]()

Mada ja mislim da se njih dvojica stvarno ne podnoseMatori perverznjak
- - - - - - - - - -
A što se tiče Kralja.... Čarli, Kralj je najbolji svih vremena, i nema razloga da mrzi one koji su ispod njega u svakom smislu![]()
Mada ja mislim da se njih dvojica stvarno ne podnose![]()

Mada ja mislim da se njih dvojica stvarno ne podnose![]()

Inače ne bi se Beker usudio tako nešto javno da kaže.![]()
A jbg,nije dobroSad si mi pokvario trolovanje čarlija
- - - - - - - - - -

Sad si mi pokvario trolovanje čarlija
- - - - - - - - - -
Beker je alkoholičar i budala, da se razumemo![]()

Ko zna sta mu je Rafa dao onda u avionuBravo Viktore. Fenomenalna igra. Ono sto je jako bitno je da Cilic nije bio los nego je Viktor bio odlican.