Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boris-Becker1_620_1888793a.jpg

Prvo jedno pitanje: Da li i vi sada dobijate "drugaciju masku" statistike oficijelnog sajta ATP-a? Nema brzine prvog servisa, prosecna brzina prvog i drugog servisa. Umesto da ga poboljsaju podacima o vinerima i neiznudjenim greskama. E sad nesto sam zbunjem da li je toga bilo ili smo to mogli samo da vidimo u statistici posle seta na ekranima (vineri i neiznudjene greske).
Interesuje me da li se moze negde videti brzina servisa Ive Karlovica u ovom mecu.

Poslednja izmena:
Ono gore (brzina servisa) pitao jer mislim da mi ovde "treba da pokrenemo inicijativu" da se broj asova koji idu preko 218-220 km/h "ogranici" na 10 po mecu. 45 asova na jednom mecu - pa protiv toga bi i Nole jedva nesto uspeo da uradi. One do 210 km/h treba dozvoliti. Jasno vam je i zasto. Tolikom brzinom moze da servira i Federer i to je onda u redu. Pa jel` da?

Ono gore (brzina servisa) pitao jer mislim da mi ovde "treba da pokrenemo inicijativu" da se broj asova koji idu preko 218-220 km/h "ogranici" na 10 po mecu. 45 asova na jednom mecu - pa protiv toga bi i Nole jedva nesto uspeo da uradi. One do 210 km/h treba dozvoliti. Jasno vam je i zasto. Tolikom brzinom moze da servira i Federer i to je onda u redu. Pa jel` da?

Danas ćemo da vidimo kako će se kralj Leum posavetovati sa asovima Ive Kara jlića. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back