Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko da prokomentariše...

Screenshot_148.png

Nema sta tu da se mnogo komentarise. Treba samo da pazi da ne dodje u poziciju da moze da ga pobedi svaki iole bolji igrac. Cak i oni van prvih 50 kad imaju "svoj dan". Dolgopolov 79-ti i odmah u sledecem kolu izgubio. Federer je vec tu. Nikad i nista vise sa njim nije sigurno.

- - - - - - - - - -

Koliko god da navijam za njegove protivnike ipak ne bih voleo da Rafa tako nisko padne...dovoljno je što sam čuo da Delpo umesto da se uhvati reketa i krene da mrsi konce svima iz vrha ATP liste,on opet mora pod nož :sad2:

Davno rekoh da ce, nazalost, zbog povreda ostati samo jedan veliki talenat, Slicno sa povredama prosao i Has.

Koji je ovo put da Dolgopolov išamara Nadala? :D

A videste li koliki je Nole ove godine bio baksuz? Da taj Vavrinka protiv njega odigra onakav mec, a danas izgubi od Andersona. Jedino ako mu Anderson bas ne odgovara. Izgubio poslednja 4 meca.
Ne može to da se poredi. Podloga je drugačija, ulog je manji, protivnik je "manji", pritisak je manji, turnir je manji...
Očigledno je došlo do pražnjenja, tako to obično ide posle osvajanja velikog turnira. Stanislav je od igrača koji vole da igraju "velike" mečeve, ovo je nebitan meč i nikakvo merilo njegove trenutne forme.
Još kad za protivnika imaš takvog servera... i to na travi.

A moguće je da je kalkulisao :lol:

Btw setite se prošle godine kad je osvojio Australiju, na prvom sledećem GS-u je ispao u 1.kolu :hahaha:

Ne može to da se poredi. Podloga je drugačija, ulog je manji, protivnik je "manji", pritisak je manji, turnir je manji...
Očigledno je došlo do pražnjenja, tako to obično ide posle osvajanja velikog turnira. Stanislav je od igrača koji vole da igraju "velike" mečeve, ovo je nebitan meč i nikakvo merilo njegove trenutne forme.
Još kad za protivnika imaš takvog servera... i to na travi.

A moguće je da je kalkulisao :lol:

Btw setite se prošle godine kad je osvojio Australiju, na prvom sledećem GS-u je ispao u 1.kolu :hahaha:
Da,najbolje igra na slemovima poslednjih nekoliko sezona...

Pa i prosle godine na us openu je igrao onaj mec sa samurajem u 5 setova,moguce da bi osvojio turnir da je tu prosao :D

Bolje da je Beker rekao da Novak ne podnosti Federera, nego da se međusobno ne podnose :D

Kralj nikoga ne mrzi :ok:

Kralj Leum nikoga ne voli. Da si tako rekao pa da ti dam repku. Sam znaš da pričaš bez veze a opet to radiš. :sad2:
Nole Leuma, niti bilo kog drugog tenisera, nije kaljao ni u kakvom obliku. Leum ne ume ništa drugo da kaže nego kako neko drugi nešto nije zaslužio. Eno ga i Konors pojeo góvno. :sad2:

- - - - - - - - - -

Kakva su ovo nastrana uzbuđenja :eek:

Screenshot_149.png

Baš mi žao što mu se ideja neće ostvariti. Preuzeće prvo mesto kad sam (Konors) dodje sa reketom na kurt. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back