- Poruka
- 2.222
Ok je sve to...ali ako Viktor doda gas, otkačiće sve tenisere za 5000 poena i biće nedostižan do kraja sezone![]()
I ja mislim. Samo ne gas iz dupeta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok je sve to...ali ako Viktor doda gas, otkačiće sve tenisere za 5000 poena i biće nedostižan do kraja sezone![]()

I ja mislim. Samo ne gas iz dupeta.![]()

![]()
![]()
![]()
...i velika sramota za državu koja je prvo odbila da plati sportistima za odlazak na Olimpijadu pa je tek nakon Noletovog uplaćivanja izdvojila iz budžeta pare i platila jer na savezima je bilo samo da plate avionske karte za 109 sportista.
Lepo![]()
![]()
![]()
...i velika sramota za državu koja je prvo odbila da plati sportistima za odlazak na Olimpijadu pa je tek nakon Noletovog uplaćivanja izdvojila iz budžeta pare i platila jer na savezima je bilo samo da plate avionske karte za 109 sportista.
![]()
![]()
![]()

Treba on to da batali.

Najobicnia kradja.

Svaka castKapa dole za Noleta![]()

...Ajmo sledeći 
Što volim kada pobedi a osvoji manje gemova od protivnika...Ajmo sledeći
![]()
Što volim kada pobedi a osvoji manje gemova od protivnika...Ajmo sledeći
![]()