JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Nego sta,nije on kao Nole pa da gubi finalaViktor će ga demolirati 2:0![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego sta,nije on kao Nole pa da gubi finalaViktor će ga demolirati 2:0![]()
Nego sta,nije on kao Nole pa da gubi finala![]()
Jeste,samo nadam se da je prestao sa koriscenjem nedozvoljenih supstanciViktor je pravi gladijator![]()

Jeste,samo nadam se da je prestao sa koriscenjem nedozvoljenih supstanci![]()

Ja mislim da je pojačao, sa namerom da osvoji što više turnira pre nego što ga ponovo suspenduju![]()

Hmm,ima logikeJa mislim da je pojačao, sa namerom da osvoji što više turnira pre nego što ga ponovo suspenduju![]()

Maconi, zvani expertViktor će ga demolirati 2:0![]()

Maconi, zvani expert![]()
ne samo da si teniski expertoPa jesi li ti svestan KO je Viktor? Možda najveći talenat iz ove zemlje koji je ikada kročio na teren
Zato su ga zlotvori sa zapada i osujetili da izdominira i pobedi sve top 10 igrače...
.....i u politiku se ko razumes! 

Dzaba im,danas ce srusiti velikog Nadala bez obzira koliko se zapadnjacki masoni trudili da se to ne desiPa jesi li ti svestan KO je Viktor? Možda najveći talenat iz ove zemlje koji je ikada kročio na teren
Zato su ga zlotvori sa zapada i osujetili da izdominira i pobedi sve top 10 igrače...

ne samo da si teniski experto.....i u politiku se ko razumes!
![]()
Dzaba im,danas ce srusiti velikog Nadala bez obzira koliko se zapadnjacki masoni trudili da se to ne desi![]()

Nije dobroKo? ...
- - - - - - - - - -
Ne bi me začudilo da pređu na direktnu eliminaciju Viktora - snajper ili otrov u flašici za vodu...![]()

Valjda ce biti dobroNe znam šta će biti...![]()

Kako nije steta, opet ti je prijatelj Maconi fuloA i nije neka šteta.![]()

Hahah,jedino Federer moze da ugrozi Novaku prvo mestoVraća se Nadal, 250 bodova bliži Novaku...![]()

Vraća se Nadal, 250 bodova bliži Novaku...![]()

Hahah,jedino Federer moze da ugrozi Novaku prvo mesto
Ako Nole ne odbrani WB bice veselo![]()
Vraća se Nadal, 250 bodova bliži Novaku...![]()
Bliži Fedjici. Od Novaka je svetlosnu godinu daleko.![]()