Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Dule25

Napisao sam post u takvom tonu, zato sto sam hteo da vidis kako to izgleda kad neko pise za tebe takve stvari. Nije mi bio cilj da te licno uvredim. Ako jesam izvinjavam se.

Moralo ti je biti jasno (bez onog AKO) da ces me uvrediti jer si upotrebio mnogo snaznije i "lepse" epitete nego ja. Priznaj da su moji "epiteti" mnogo blazi od tvojih. Pored toga video si i znao da sam "upao" u klopku koju sam sam sebi iskopao neznanjem redosleda turnira i mogao si me "poklopiti" bez onolikog vredjanja. Ali dobro, sve u svemu vazno je da smo nesporazum na obostrano zadovoljstvo izgladili. Mislim da ti je jasno da nisam lazov (ja za tebe to nisam ni rekao), a ja cu ubuduce jos vise paziti da bilo koga, pa naravno i tebe, nicim ne uvredim. A misljenja o tenisu i teniserima nikad nece biti ista, ali to je normalno i ne treba da budu izvor zle krvi.

7AvPwGr.png

Tesko ce on uraditi nesto na WB,sad je dotucen :(

Đoković: Mnogo me boli poraz na Rolan Garosu

http://www.novosti.rs/vesti/sport.296.html:552048-Djokovic-Mnogo-me-boli-poraz-na-Rolan-Garosu

Postavljaš stare novinske članke. Nedostatak afirmativnih osećanja. Aj lebati izadji iz te ljušture pakosti. Lepše se živi, veruj. I počni nešto da radiš da te u starosti dočeka penzija bar.
Isto to važi za kolege ti.

- - - - - - - - - -

To uopšte nije dobro... :sad2:

Tebe to zabrinjava? A ne zabrinjavate što ti Federer još uvek nije izašao u javnost posle poraza u drugom kolu RG? :sad2:

- - - - - - - - - -

Da,nadam se da ce motivisati trenere da ponovo pocnu da uce klince jednorucni backhand :D

- - - - - - - - - -

Jos losih vesti za Novakove navijace,Tommy Haas se vratio :sad2:

9bVixox.png

Ne boj se. Neće igrati protiv Federera. :sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
qqj5ybm.png

Još se više obezobrazio. Sad će da povede i 5:3

- - - - - - - - - -

Djubre jedno. Nema razumevanja za kralja šljake.

7yqMKCV.png

- - - - - - - - - -

Eto. Ja vam pričam da je bezobrazan a vi ne verujete. :sad2:

Th8DedQ.png

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back