Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ee. Aj` priznaj da si se samo salio ili da me zafrkavas sto ne bi bilo fer.
Raonic: 24 godine, osmi “na tabeli” uz samo dva finala Mastersa i 6 titula ( ujedno i dokaz jacine konkurencije ).
Tomic: 22 godine, 24-ti, dve titulice. Secam se da je Nole davno rekao da ce od njega nesto biti. Vidimo.
Dolgopolov: 26 godina, 75-ti, dve titulice. Pa njega je nas, nepravedno nabedjeni, Troicki presisao za sest meseci igranja.
Da si rekao Borna, Kirgios, Kokinakis pa cak i onaj mladi Korejanac (Cunk bese li?) pa i da smatram da si ozbiljno mislio. Cak i oni lakse ce krenuti putem Gulbisa (-58 mesta ove nedelje) nego Noleta koji u snimljenom klipu (postavljao sam ga) kaze da se igra nocu jer danju trenira. Imao je samo sedam godina.

Pa neko mora da se nađe :D Ovi nabrojani su u stanju da operu Novaka, a sad da li mogu da dominiraju tenisom, to je već pod znakom pitanja. Videćemo.

safe_image.php
....Posmatrac sa distance :pivce::maramica:

A ko je bio od Dvojke do Desetke? :manikir:

- - - - - - - - - -

Lupetaš ko Maxim po diviziji. Kad je Nadal bio najjači Fedjica se više nije domogao trona. :manikir: Niti je više ikad osvojio RG. Nije osvojio ni Monako ni Rim. :ok:

Sa trona ga skinuo Nadal 18.08. 2008. Znaci Rafa je postao prvi, najbolji, najjaci.
Ne razumem kako se to nije vise domogao trona.
06.07.2009. se vratio na prvo mesto (zamenio Nadala) posle Vimbldona na kome je pobedio Rodika (ono ludo 16:14) i tu ostao skoro godinu dana do 07.06.2010. Na tom Vimbldonu je "levak" Rodik pobedio Marija i Berdiha, a Nole izgubio od Hasa. Na Nadalovom “mestu (prvi nosilac) stoji” Del Potro. Znaci Nadal je bio prvi, (najbolji teniser sveta), znaci najjaci, a kazem, Federer se vratio na prvo mesto.

Jos jednom postao “najbolji igrac na svetu” u stvari prvi na tabeli: Federer 11075, Djokovic 11000. (09.07.2012.). Ovo stvarno bilo za bocu, ali ono sto je tu bilo veliko je to sto je pred taj, opet, Vimbldon zaostajao za Noletom skoro 3000 bodova) kad je Nole bio najbolji igrac na svetu, znaci najjaci (prvi).
Znaci skidao je sa prvog mesta i Rafu i Noleta, a oni su tada “automatski bili najbolji i najjaci”.
P.S. Izvinjavam se malo je zbrda-zdola, ali sustina je tu i ko hoce moze da je shvati.
Izvinjavam se i ako sam se negde prebacio u datumima.

Poslednja izmena:
Sa trona ga skinuo Nadal 18.08. 2008. Znaci Rafa je postao prvi, najbolji, najjaci.
06.07.2009. se vratio na prvo mesto (zamenio Nadala) posle Vimbldona na kome je pobedio Rodika (ono ludo 16:14) i tu ostao skoro godinu dana do 07.06.2010. Na tom Vimbldonu je "levak" Rodik pobedio Marija i Berdiha, a Nole izgubio od Hasa. Na Nadalovom “mestu (prvi nosilac) stoji” Del Potro. Znaci Nadal je bio prvi, (najbolji teniser sveta), znaci najjaci, a kazem, Federer se vratio na prvo mesto.

Jos jednom postao “najbolji igrac na svetu” u stvari prvi na tabeli: Federer 11075, Djokovic 11000. (09.07.2012.). Ovo stvarno bilo za bocu, ali ono sto je tu bilo veliko je to sto je pred taj, opet, Vimbldon zaostajao za Noletom skoro 3000 bodova) kad je Nole bio najbolji igrac na svetu, znaci najjaci (prvi).
Znaci skidao je sa prvog mesta i Rafu i Noleta, a oni su tada “automatski bili najbolji i najjaci”.
P.S. Izvinjavam se malo je zbrda-zdola, ali sustina je tu i ko hoce moze da je shvati.

Dobro si napisao. A čarli piše nepovezano, pa je zato i tvoj odgovor takav :D

Da zaobidjemo ruzni izraz "operu" (nijedan igrac nije ves ili tepih) reci mi ko je od tih i kada pobedio Noleta. Ne secam se. Mozda slucajno, ali se ne secam.

Tomić ga je pobedio u DK sa 2:0.

Nishikori ga je oprao više puta :D

Za ostale nisam proveravao... Neka, mladi su, ima vremena za prašenje :D

- - - - - - - - - -

Povezao sam ja vas trojicu pa vas vodam ko kučiće. :hahaha:

Kad? :D

Pa neko mora da se nađe :D Ovi nabrojani su u stanju da operu Novaka, a sad da li mogu da dominiraju tenisom, to je već pod znakom pitanja. Videćemo.

Mislio samo na ovu trojicu. Propustio pobedu Tomica. Sto kazu: "I cora koka zrno nadje".
Sad videh da je nas Troicki pobedio "moju nadolazecu nadu" Bornu. Znaci i to nistic.

- - - - - - - - - -

Dobro si napisao. A čarli piše nepovezano, pa je zato i tvoj odgovor takav :D

Nisam dobio nikakav odgovor kako se to Federer nije vise vracao na prvo mesto pored Rafe i Noleta kad su bili prvi sto odmah znaci - najbolji i najjaci. Obojicu je i on skidao sa prvog mesta i postajao - "najbolji i najjaci".

Poslednja izmena:

Ovo je objasnjeno vise puta. Nole i Nadal su se poklali u mecu do unistenja, najduzem mecu u istoriji na 2 dobijena seta u Madridu 2009-te. Posle toga Nadal nije imao noge. Nije decko mogao da stoji na nogama u finalu Madrida koje je izgubio sa 2:0 od Rogera na sljaci. Odmah posle toga je isao RG i Wim. Tada su bili 2 najbolja igraca ubedljivo, ali su se unistili medjusobno, a Rodzer dosao na prvo mesto ni kriv ni duzan.

Da dodam i da je ono cuveno Rodzerovo ridanje zbog pehara bilo bas 2009-te u Austaliji. Gledao je pehar i bio je ubedjen da mu je karijera zavrsena i da nikada nista nece vise osvojiti.

Poslednja izmena:
Ovo je objasnjeno vise puta. Nole i Nadal su se poklali u mecu do unistenja, najduzem mecu u istoriji na 2 dobijena seta u Madridu 2009-te. Posle toga Nadal nije imao noge. Nije decko mogao da stoji na nogama u finalu Madrida koje je izgubio sa 2:0 od Rogera na sljaci. Odmah posle toga je isao RG i Wim. Tada su bili 2 najbolja igraca ubedljivo, ali su se unistili medjusobno, a Rodzer dosao na prvo mesto ni kriv ni duzan.

Da dodam i da je ono cuveno Rodzerovo ridanje zbog pehara bilo bas 2009-te u Austaliji. Gledao je pehar i bio je ubedjen da mu je karijera zavrsena i da nikada nista nece vise osvojiti.

Toliko bili “mrtvi umorni” pa je Nadal posle sedam dana osvojio Rim, sto ti probas da vesto preskocis, (pobedio Noleta), a ovaj pobedio Federera. Budi posten pa pricaj kako je bilo, a ne preskaci ono sto ti ne odgovara. Ne manipulisi. Posle dosli R.G. i Vimbldon. Izgleda da nisu bili bas “tako umorni”. “Umorni” preskacu turnire kao Federer ili predaju meceve kao Mari ove godine pa se lepo odmore za sledeci. Uostalom i “pamet” igra neku ulogu.
Izgleda da je to jedan od onih Garosa sto bi ih “sve”, da nije bilo Nadala, osvojio Nole, a izgubio je od Kolsrajbera u trecem kolu. Rafa takodje od Soderlinga.
Izgleda da su bili “umorni” cak i na Vimbldonu te godine. Nole izgubio od Hasa, a Rafu stvarno ne vidim.
Na tom Vimbldonu je “levak” Rodik pobedio Marija i Berdiha.
Nista ti o tome.

Tek o ovome ni reci: Jos jednom postao “najbolji igrac na svetu” u stvari prvi na tabeli: Federer 11075, Djokovic 11000. (09.07.2012.). Ovo stvarno bilo za bocu, ali ono sto je tu bilo veliko je to sto je pred taj, opet, Vimbldon zaostajao za Noletom skoro 3000 bodova) kad je Nole bio najbolji igrac na svetu, znaci najjaci (prvi).
Da li su i tada bili “mrtvi umorni”. Pa opet Federer ni kriv ni duzan dosao na prvo mesto. HOCE TO KAD SE NAVADI.

Fedji ima dosta bodova da brani...a sa ovakvom ovogodisnjom formom :sad2:
Nesumnjivo pocetak kraja...tako ako do kraja godine bude medju prvi 10 :kolac:

Bojim se da je to neminovnost. Jos na pocetku godine sam rekao da on posle jedne relativno uspesne godine odigrava jednu ocajnu i da posto brani mnogo bodova treba da bude presretan ako ostane medju prvih deset.
Kad ima "svoj" dan nema tog igraca na Turu koji ga ne moze pobediti.

Poslednja izmena:
Bojim se da je to neminovnost. Jos na pocetku godine sam rekao da on posle jedne relativno uspesne godine odigrava jednu ocajnu i da posto brani mnogo bodova treba da bude presretan ako ostane medju prvih deset.

Aj sad realno. Federer još najmanje 3 godine može da se zadrži medju prvih 10. Može takodje, medjusobnom duelu sa Novakom, da dobije po neki meč. Isto i sa Rafom i Marejem ako se susretnu a hoće jer je Rafa već pao na 10 mesto. Mladi koji dolaze bljesnu ali nemaju na duge staze. Dakle još uvek će, po meni, velika četvorka da vlada na velikim turnirima. Po neki ispad (kao Del Potro u UO ili Wavrinka u AO i RG) i to je sve.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back